Βλεφαρίδες: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να μοιάζουν με ψεύτικες

Δημοσιεύθηκε 4 Οκτωβρίου, 2021

Οι φυσικές μεγάλες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες μπορούν με μιας να αναβαθμίσουν το βλέμμα σου που σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να απλώσεις σκιές σαν επαγγελματίας ή να τοποθετήσεις extensions,. Για να τις αποκτήσεις υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις αλλά και κανόνες που πρέπει να ακολουθείς πιστά. Καθώς επίσης και μικρά μυστικά και trixks που αποκαλύπτουν οι beauty experts. Εν αρχή είναι η περιποίηση και ακολουθούν το σωστό ντεμακιγιάζ και τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου. 

Τα τρία βασικά βήματα: Χτένισμα, ενυδάτωση και Θρέψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ειδικοί έχουν να σου προτείνουν τρία βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθείς καθημερινά και πριν απλώσεις τη μάσκααρ, αν θέλεις οι βλεφαρίδες σου να είναι υγιής.

Βήμα 1ο: Χτενίζεις απαλά τις βλεφαρίδες με το ειδικό, μικρό βουρτσάκι. Είναι ο μόνος τρόπος να απομακρύνεις τυχόν υπολείμματα ή «κόμπους» από τη μάσκαρα.  

Βήμα 2ο: Προσφέρεις την απαραίτητη ενυδάτωση απλώνοντας έλαιο. Είναι ο μοναδικός τρόπος να τις κρατήσεις ενυδατωμένες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, απαλές και λαμπερές.

Βήμα 3ο: Χαρίζεις θρέψη με το κατάλληλο serum για βλεφαρίδες.

Extra tip: Μία φορά ή και περισσότερες μέσα στην εβδομάδα, καλό είναι να αποφεύγεις τη χρήση μάσκαρα.

Και κάτι ακόμη: Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μαλλιά, οι βλεφαρίδες ταλαιπωρούνται πολύ με την τριβή κατά τη διάρκεια της νύχτας, ειδικά αν κοιμάσαι μπρούμυτα. Μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη είναι ότι καλύτερο μιας και η απαλή της υφή δεν προκαλεί πτώση ή σπάσιμο της τρίχας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram