Κάνουμε το παραδοσιακό ρυζόγαλο ένα απολαυστικό σοκολατένιο γλυκό για μικρούς και μεγάλους!
Υλικά
1 φλιτζάνι ρύζι
200 γρ. σοκολάτα υγείας
1 λίτρο γάλα σόγιας
2 κ.σ. ζάχαρη
1 βανίλια
1/4 κ.γλ. κανέλα
Εκτέλεση
Σε χαμηλή θερμοκρασία ζεσταίνετε το γάλα σόγιας και προσθέτετε την κανέλα και τη βανίλια, καθώς και δύο κουταλιές ζάχαρη.
Τοποθετείτε το ρύζι στο ζεστό γάλα και σιγοβράζετε για περίπου μισή ώρα.
Μόλις κάψει το ρύζι, προσθέτετε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια και ανακατεύετε καλά. Συνεχίζετε να ανακατεύετε έως ότου το ρύζι απορροφήσει όλα τα υγρά.
Σερβίρετε σε μπολάκια και τοποθετείστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μιάμιση ώρα