ΥΛΙΚΑ:
• 1/5 ποτήρι λάδι
• 1/5 ποτήρι κρασί
• 1 ποτήρι ζάχαρη
• 1 ποτήρι χυμός πορτοκαλιού
• 1 κ.γ. σόδα
• 1 κ.γ baking powder
• κανέλα (όση θέλετε)
• περίπου 1 κιλό αλεύρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το λάδι, το κρασί, τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού, τη σόδα και το baking powder. Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι. Μόλις η ζύμη μας γίνει αφράτη και δεν κολλάει στα χέρια σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τον αυτοσχεδιασμό! Κάντε ό,τι σχήματα θέλετε και ψήστε τα στο φούρνο στους 170 βαθμούς κελσίου μέχρι να ροδίσουν ελαφρά! Τόσο εύκολα! Άμα θέλετε, μπορείτε να πασπαλίσετε λίγη ζάχαρη από πάνω όσο είναι ακόμα ζεστά.