Υλικά για 6 μερίδες
Για τη βάση:
40 γρ. καρύδια
40 γρ. (περίπου 6) χουρμάδες μουλιασμένους σε ζεστό νερό
λίγο αλάτι
Για την κρέμα:
200 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
25 γρ. ωμό παντζάρι
40 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα raspberries
30 γρ. κρυσταλλική στέβια
Εκτέλεση:
Σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα καρύδια με τους χουρμάδες και λίγο αλάτι.
Χρησιμοποιούμε το μείγμα για να φτιάξουμε βάση σε 6 γυάλινα σφηνάκια ή 2 μεγαλύτερα βαζάκια.
Με ραβδομπλέντερ χειρός ή σε πολυκοπτικό μηχάνημα χτυπάμε τα συστατικά της κρέμας μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο ροζ μείγμα.
Γεμίζουμε με την κρέμα τα γυάλινα σκεύη και γαρνίρουμε με φρέσκα raspberries και δυόσμο.
Συντηρούμε στο ψυγείο.
️