«Η τυρόπιτα στην τοστιέρα είναι η συνταγή που δεν θα βαρεθείς να φτιάχνεις ξανά και ξανά! Τα υλικά είναι απλά (και μάλλον τα έχεις ήδη στην κουζίνα σου). Μπορείς πάντα να την εξελίξεις και να την προσαρμόσεις στα δικά σου γούστα προσθέτοντας ψιλοκομμένη γαλοπούλα, φρέσκο κρεμμυδάκι, πάπρικα ή ό, τι άλλο σου αρέσει εσένα», εξηγεί ο food blogger.
Tip: Στο σερβίρισμα μπορείς να προσθέσεις ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι από πάνω που δίνει μια μαγική γλυκο-αλμυρή αίσθηση. Αλλά αυτό είναι εντελώς προαιρετικό.
Υλικά:
1 αυγό
30 γρ. νερό
60 γρ. αλεύρι
150 γρ. φέτα
1 κτγ μέλι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το αυγό και το νερό και χτυπάμε καλά.
Προσθέτουμε το αλεύρι κι ανακατεύουμε.
Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα χοντροσπασμένη κι ανακατεύουμε καλά.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα.
Κλείνουμε τη λαδόκολλα σε φάκελο.
Ψήνουμε στην τοστιέρα μας για 7-8 λεπτά.
Προαιρετικά σερβίρουμε με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι από πάνω