8 πρωτότυποι τρόποι για να διακοσμήσετε το Coffee Table!

Δημοσιεύθηκε 3 Ιουνίου, 2020

Το τραπέζι του σαλονιού είναι ένα από τα πιο χρήσιμα έπιπλα που υπάρχουν στο σαλόνι σας. Η διακόσμησή του δεν είναι δύσκολη υπόθεση και σήμερα σας έχουμε όμορφες ιδέες που θα δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στο τραπέζι σας αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα το χώρο σας.

Πολλαπλά μπολ και σουβέρ
Ένας μεγάλος δίσκος στη μέση ή στην άκρη του τραπεζιού του σαλονιού είναι μια ωραία ιδέα διακόσμησης. Μπορείτε να τον διακοσμήσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με μια στοίβα βιβλία και περιοδικά, με φωτογραφικά άλμπουμ, με διαφορετικά μπολ και σουβέρ. Η ομοιομορφία δεν είναι πλέον απαραίτητο συστατικό μιας πετυχημένης διακόσμησης γι'αυτό χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και το τραπέζι σας ως καμβά για να δημιουργήσετε την πιο ιδιαίτερη και όμορφη διακόσμηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διακοσμήστε με παρόμοια σχήματα
Η γεωμετρία είναι μια επιστήμη που πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας όταν διακοσμούμε ένα σπίτι. Μπορείτε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε ομοιομορφία στα σχήματα των μπολ και των βάζων και να επιλέξετε διαφορετικά σχέδια για να υπάρχει ένα διακοσμητικό ενδιαφέρον. Αν σας αρέσουν τα πιο στρογγυλά διακοσμητικά μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε δύο στρογγυλά γλαστράκια, μερικά στρογγυλά κεριά και ένα μεγάλο στρογγυλό βάζο. Παίξτε με τα σχέδια επιλέγοντας διαφορετικά μοτίβα.

Κρύψτε τα τηλεκοντρόλ
Για να μην χάνετε τα τηλεκοντρόλ και για να έχετε πάντα σε τάξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκρατς διπλής όψης που θα βρείτε σε χρωματοπωλεία. Μπορείτε να βάλετε τα σκρατς και τα τηλεκοντρόλ σας κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού για να ξέρετε πάντα πού βρίσκονται.

Χρησιμοποιήστε καλάθια
Ένα όμορφο καλάθι κάτω από το τραπέζι του σαλονιού μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο ειδικά τους χειμερινούς μήνες. Μπορείτε να βάζετε εκεί τις κουβέρτες σας αλλά και τα ριχτάρια. Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για περιοδικά, βιβλία ή ακόμα και για τα τηλεκοντρόλ.

Φτιάξτε ένα μίνι μπαρ
Χρησιμοποιώντας ένα δίσκο μπορείτε να φτιάξετε ένα μίνι μπαρ ακριβώς πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Δεν χρειάζεται φυσικά να το γεμίσετε με ποτά. Τοποθετήστε απλά ένα μεγάλο γυάλινο μπουκάλι και μερικά ποτήρια. Κάθε φορά που έχετε καλεσμένους μπορείτε να γεμίζετε το μπουκάλι με κρασί ή κάποιο λικέρ ή να έχετε μόνιμα ένα ποτό μέσα στο μπουκάλι σας.

Προσωπικά αντικείμενα
Όσο πιο έντονα φαίνεται η προσωπικότητά σας μέσα από το σπίτι σας τόσο πιο όμορφη θα είναι τελικά η διακόσμηση του. Βάλτε, λοιπόν, στη διακόσμηση του σπιτιού σας περισσότερα προσωπικά αντικείμενα τα οποία έχετε στη κατοχή σας και είστε περήφανοι για αυτά. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, η ιδιοκτήτρια αυτού του σπιτιού θέλησε να βάλει μέσα σε ένα vintage δισκάκι μερικά πολύ ιδιαίτερα πινέλα μακιγιάζ που είχε. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Η έμπνευση μπορεί να βρεθεί ακόμα και στα πιο απρόσμενα αντικείμενα του σπιτιού.

Χρησιμοποιήστε εναλλακτικά τραπέζια
Το τραπέζι του σαλονιού μπορεί κάποιες φορές να μην χρειάζεται ιδιαίτερη διακόσμηση γιατί αποτελεί από μόνο του ένα πολύ δυνατό διακοσμητικό στοιχείο. Αυτό μπορεί να συμβεί αν αντί για ένα απλό τραπεζάκι επιλέξετε ένα μπαούλο, ένα vintage τραπέζι με πολλαπλά ράφια, ένα τραπέζι φτιαγμένο από κορμό δέντρου, μια παλιά πόρτα που θα την μεταμορφώσετε σε τραπέζι ή οποιοδήποτε άλλο πρωτότυπο έπιπλο που μπορεί να «λειτουργήσει» και ως τραπέζι.

Χρησιμοποιήστε τραπέζια σε διαφορετικά επίπεδα
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο κλειστό ψάθινο καλάθι για να αποκτήσετε ένα τραπεζάκι δύο επιπέδων (δείτε τη φωτογραφία παρακάτω) ή να επιλέξετε δύο παρόμοια τραπεζάκια σε διαφορετικά επίπεδα. Αμέσως ο χώρος θα αποκτήσει χαρακτήρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram