Τα 6 πιο επικερδή επαγγέλματα του μέλλοντος!

Δημοσιεύθηκε 11 Νοεμβρίου, 2020

Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί με τι να ασχοληθείς στο μέλλον ούτως ώστε να έχεις ένα καλό εισόδημα. Θα σου δείξω ποια έξι θα είναι τα πιο επικερδή επαγγέλματα του μέλλοντος για να πάρεις ιδέες και να δεις τι θα ανθήσει περισσότερο, τα επόμενα χρόνια.

Από την ρομποτική, μέχρι τον UX/UI σχεδιασμό και από τους επαγγελματίες μάγειρες μέχρι τους υπεύθυνους τουρισμού, όλα τα επαγγέλματα είναι εδώ να σου χαρίσουν μια νέα οπτική για το μέλλον που έρχεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Σχεδιαστής UX/UI
Ο σχεδιασμός του Ux (User Experience Design), βοηθάει στο να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον εύχρηστο και κατανοητό για κάθε χρήστη. Ξεκινάς κάνοντας έρευνα, βλέποντας τους ανταγωνιστές, ανακαλύπτοντας τις γενικότερες προτιμήσεις του κοινού και χτίζεις έτσι ένα περιβάλλον που κάθε χρήστης θα μπορείς εύκολα να χρησιμοποιεί ώστε ο πελάτης σου να κερδίζει περισσότερα χρήματα από την επισκεψιμότητα. Εδώ βασιζόμαστε στη λειτουργικότητα.
Το UI (User Interface) εξειδικεύεται στο οπτικό ερέθισμα, στο σχέδιο, την αίσθηση που δίνει το περιβάλλον, τα χρώματα και τον τρόπο γραφής. Μπορείς να δημιουργήσεις από το μηδέν, την εικόνα μιας σελίδας, ενός προγράμματος, το πρώτο πράγμα που θα δει ο πελάτης-χρήστης. Εδώ βασιζόμαστε στην αισθητική.

rompotiki

2. Μηχανικός δικτύων/IT expert
Όντας μηχανικός δικτύων, θα πρέπει να εξασφαλίζεις την ομαλή λειτουργία ενός δικτύου υπολογιστών, βοηθώντας στην επίλυση προβλημάτων σχετικών με το hardware ή το λογισμικό.
IT ή αλλιώς τεχνολογία υπολογιστών, είναι ο πιο αναπτυσσόμενος κλάδος επαγγέλματος στον κόσμο και όχι άδικα. Μπορείς να διενεργείς στρατηγικές μάρκετινγκ, να προσφέρεις τεχνική υποστήριξη σε εταιρείες σχετική με τους υπολογιστές και το λογισμικό τους, να σχεδιάζεις τα προγράμματα των εταιρειών και να συντηρείς σελίδες αλλά και υπολογιστικά προγράμματα.

3. Μηχανικός ρομποτικής
Για εσένα που έχεις έφεση στην ρομποτική, μπορείς να επιλέξεις να γίνεις ένας μηχανικός ρομποτικής. Δουλειά σου θα είναι να σχεδιάζεις ρομποτικά συστήματα, να τα συντηρείς και να δημιουργείς τάσεις και νέες τεχνολογίες σε αυτόν τον κλάδο.

4. Web developer/Web designer
Ένας web developer, σχεδιάζει μια σελίδα από την αρχή, χρησιμοποιώντας μια γλώσσα προγραμματισμού. Οι ευρέως διαδεδομένες γλώσσες που χρησιμοποιούν είναι οι PHP, .Net, Python, C και Ruby.
Ένας web designer έχει πιο καλλιτεχνική φύση, και σχεδιάζει την οπτική εικόνα μιας σελίδας ή ενός προγράμματος, δίνοντας έμφαση στην αισθητική του. Χρησιμοποιούν γλώσσες όπως οι HTML, CSS και Javascript.

toyrismos

5. Υπεύθυνος τουρισμού
Ο τουρισμός αποτελεί έναν κλάδο που δεν θα φθίνει στο μέλλον. Όντας ένας υπεύθυνος τουρισμού, θα οργανώνεις τις διακοπές των πελατών σου, ανακαλύπτοντας τάσεις στα κοινωνικά δίκτυα και κάνοντας τους να νιώθουν μοναδικοί.

6. Χημικός φαρμακευτικών προϊόντων
Ένας χημικός για φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα είναι ένα από τα επαγγέλματα που θα έχουν πολύ ζήτηση στο μέλλον. Θα διενεργείς έρευνες, θα κάνεις δοκιμές και θα παράγεις νέα φάρμακα που θα είναι η λύση σε προβλήματα των ανθρώπων σχετικά με την υγεία τους.

Αυτά είναι τα 6 πιο επικερδή επαγγέλματα του μέλλοντος, που θα έχουν αυξητικές τάσεις στη ζήτηση και θα μπορείς και εσύ να κανεις αυτό που αγαπάς, ενώ θα αμείβεσαι αδρά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram