5 τρόποι για να εντάξετε το καφέ στα χειμερινά σας σύνολα

Δημοσιεύθηκε 29 Ιανουαρίου, 2021

Το καφέ και οι γήινες αποχρώσεις είναι μία από τις τάσεις- πρωταγωνίστριες στη μόδα του χειμώνα για το 2021. Οίκοι μόδας όπως Chloé, Fendi και Rochas μας παρουσίασαν στις collections τους διάφορες δημιουργίες στην πιο φθινοπωρινή απόχρωση, το καφέ αποδεικνύοντας μας πως πλέον οι γήινες αποχρώσεις έχουν αντικαταστήσει το μαύρο. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα, το καφέ είναι μία απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα με πολλά άλλα χρώματα και μοτίβα. Πράσινες, κόκκινες, μπλε και φούξια αποχρώσεις ταιριάζουν αναδεικνύονται υπέροχα όταν συνδυαστούν με καφέ ή μπεζ fashion items.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ροζ αποχρώσεις, παστέλ και έντονες συνδυάζονται άψογα με το καφέ.

Το western look επέστρεψε στη μόδα φέτος πιο ανανεωμένο και φρέσκο. Cowboy μπότες και κοτλέ υφάσματα μας βοηθούν να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά looks για αυτή την εποχή. Επιλέξτε ένα κοτλέ παλτό σε μπεζ αποχρώσεις, το οποίο συνδυάζεται εύκολα και με διαφορετικούς τρόπους.

Καφέ και denim αποχρώσεις συνδυάζονται άψογα σε street style looks που μπορείτε να φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας.

Αν μέχρι σήμερα πιστεύατε πως το κόκκινο δεν ταιριάζει με το μπεζ, μάλλον πρέπει να αλλάξετε γνώμη.

Το ίδιο ισχύει και για τις πράσινες αποχρώσεις. Έντονες ή πιο σκούρες, οι πράσινες αποχρώσεις συνδυάζονται εύκολα με τα γήινα χρώματα για stylish looks.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram