Τα 5 πιο ερωτικά ζώδια!

Δημοσιεύθηκε 24 Νοεμβρίου, 2020

Αλλά δεν είναι μόνο η φυσική τους εμφάνιση που έχουν τα σαγόνια μας στο πάτωμα. Όταν κοιτάζετε τα ωροσκόπια και την αστρολογία, θα διαπιστώσετε ότι είναι και αυτός ο τρόπος με τον οποίο οι συγκεκριμένοι ζωδιακοί σύμβουλοι ενεργούν και φέρουν τον εαυτό τους, που μας κρατάει να κοιτάμε για ένα ακατάλληλο χρονικό διάστημα. Ο καθένας ξέρει κάποιον τέτοιο – αυτόν τον ακαταμάχητο τύπο γυναίκας που ανάβει κάθε δωμάτιο.

Κριός
Η σεξουαλικότητα του Κριού προέρχεται από την ηθική εργασία του. Όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν διαγωνισμό δεν τον βάζει κάτω ποτέ.
Τρέχει μέχρι τη γραμμή εκκίνησης και αναβοσβήνει το χαμόγελό της. Σε αυτό το σημείο όλα τα μάτια είναι πάνω της. Και το αγαπά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι επίσης σέξι όταν παίρνει ψυχραιμία. Αυτό δεν είναι δύσκολο να κάνει. Είναι suuuuper ανυπόμονη έτσι όταν η ώρα της είναι για σπατάλη παίρνει ένα γκρινιάρικο πρόσωπο.
Αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί αυτή τη στάση, είναι παιχνιδιάρικο και επιθετικό ζώδιο! Αλλά το πιο σέξι από όλα είναι το πάθος της. Είναι πραγματικά παθιασμένος με αυτό που αγαπά και είναι απλά ακαταμάχητο!

Σκορπιός
Η μυστηριώδης πλευρά του Σκορπιού την κάνει σeξι σαν κόλαση.
Κάτι για το πάθος της να γνωρίζει την αλήθεια σάς ενημερώνει ότι είναι πάθος για άλλα πράγματα επίσης. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. *κλείσιμο ματιού*
Αλλά όσο θέλει να γνωρίζει την αλήθεια, θα κρατήσει επίσης τα μυστικά σας.

Είναι άγρια, αλλά μυστική και παθιασμένη, αλλά ακόμα ζηλιάρη. Κάτι για το πώς σκοντάφτει στη γωνία κάνει τους ανθρώπους να λιώσουν σε λακκούβες.

Τοξότης
ανεξάρτητος και αγαπά να ταξιδέψει. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τη σeξι φωτογραφική βολή της στην κορυφή ενός βουνού από τον πιο εξωτικό τόπο που έχετε δει ποτέ.
Η αίσθηση της περιπέτειας και η κακή και βρώμικη ανθεκτικότητα σε όλα πηγαίνουν.

Σας κρατά επίσης στα πόδια σας. Παίζει το παιχνίδι και είναι το καλύτερο σε αυτό. Ποτέ δεν θέλει τα υποψήφιά της για να παίρνουν ντροπή, ώστε να παίζει δροσερό και να τον κρατάει μαντέψει.
Αν θέλεις κάποιον που θα σε κάνει να γελάσεις, είναι δικός σου. Και τίποτα δεν είναι πιο σeξι από κάποιον με αίσθηση του χιούμορ.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι σeξι επειδή είναι σοβαρός. Έχει υψηλά πρότυπα έτσι, ενώ ψάχνει για το σωστό, όλοι οι άλλοι πέφτουν στο δρόμο. Είναι ακαταμάχητη και το ξέρει.

Είναι η πιο σeξι όταν θα υποκριθεί ότι δεν θέλει κάποιον. Είναι κύριος του αυτοέλεγχου.
Έτσι κι αν θέλει κάποιον τόσο κακό πονάει, θα παραμείνει ψύχραιμος. Αλλά αφήνει το ενδιαφέρον της αγάπης να θέλει περισσότερα. Αυτό ακριβώς το κάνει.

Η πειθαρχία της διατηρεί τη μυστηριώδη της. Και αυτός είναι ο τρόπος που του αρέσει. Το σύνθημά της είναι αν τους κρατάτε μαντέψει, το πάθος θα είναι ακόμα πιο έντονο.

Υδροχόος
Για τον Υδροχόο, το έξυπνο είναι σeξι! Θα μιλήσει για ένα μικροσκοπικό και θα τρελαθείς με κάθε λέξη που λέει.
Δεν είναι αλαζονική. Είναι τόσο ενδιαφέρουσα για την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων που θα μπορούσε να κάνει κάποιον να υπογράψει την αίτησή της για ανακύκλωση στην πόλη της.

Και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την εμμονή της με την πρόοδο δεν σταματά στην κρεβατοκάμαρα. Θα δοκιμάσει οτιδήποτε και αυτό γιατί είναι σίγουρα σεξουαλικά περιπετειώδες. Τυχερός!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram