Τα 5 πιο κυκλοθυμικά ζώδια

Δημοσιεύθηκε 18 Ιανουαρίου, 2024

Τα 5 πιο κυκλοθυμικά ζώδια.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, είναι ένα ζώδιο του νερού γνωστό για τη βαθιά συναισθηματική του φύση. Ενώ είναι απίστευτα συμπονετικοί, οι Καρκίνοι φημίζονται επίσης για τις εναλλαγές της διάθεσής τους. Η διάθεσή τους πέφτει και ανεβαίνει σαν τις παλίρροιες, γεγονός που τους κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και ευάλωτους σε ξαφνικές αλλαγές στη διάθεση. Τη μια στιγμή μπορεί να είναι εύθυμοι και στοργικοί, και την επόμενη, μπορούν να αποσυρθούν στα καβούκια τους, να γίνουν κυκλοθυμικοί και εσωστρεφείς. Αυτό το συναισθηματικό τρενάκι είναι ένα εγγενές μέρος των πολύπλοκων προσωπικοτήτων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος, το πνευματώδες και επικοινωνιακό ζώδιο του αέρα, κυβερνάται από τον διαρκώς μεταβαλλόμενο Ερμή. Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τη διττή τους φύση και αυτή η δυαδικότητα επεκτείνεται και στα συναισθήματά τους. Γεγονός που τους κάνει συχνά κυκλοθυμικούς. Μπορούν να αλλάζουν διάθεση γρήγορα, αφήνοντας τους γύρω τους ελαφρώς σαστισμένους. Η προσαρμοστικότητά τους συμβάλλει επίσης σε αυτές τις εναλλαγές της διάθεσής τους, καθώς εξερευνούν διάφορες πτυχές της ζωής, πυροδοτώντας έναν ανεμοστρόβιλο συναισθημάτων.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, το αινιγματικό ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, δεν είναι ξένος στα έντονα συναισθήματα. Ενώ είναι παθιασμένοι και σκληρά πιστοί, έχουν επίσης ένα υπόγειο ρεύμα έντασης που μπορεί να οδηγήσει σε εναλλαγές της διάθεσης. Οι Σκορπιοί τείνουν να κρατούν τα συναισθήματά τους κρυμμένα κάτω από ένα συγκροτημένο εξωτερικό περίβλημα, αλλά όταν η εσωτερική τους αναταραχή εμφανίζεται, μπορεί να είναι τόσο ισχυρή όσο και ανησυχητική.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς, ένα άλλο ζώδιο του νερού, συνδέεται βαθιά με τον κόσμο των συναισθημάτων και της διαίσθησης. Ενώ είναι γνωστοί για την ονειρική και ευφάνταστη φύση τους, οι Ιχθύες μπορεί να βιώσουν εναλλαγές της διάθεσης λόγω της υψηλής ευαισθησίας τους. Απορροφούν τα συναισθήματα των άλλων σαν σφουγγάρια και αυτή η ενσυναίσθηση, μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικές διακυμάνσεις, που τους κάνει κυκλοθυμικούς, καθώς κολυμπούν συνέχεια σε μια θάλασσα συναισθημάτων.

Κριός

Ο Κριός, το φλογερό και παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς, κερδίζει τέλος επάξια μια θέση ανάμεσα στα πιο κυκλοθυμικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου. Με κυβερνήτη τους τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της παρορμητικότητας, δεν είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις το γιατί. Ενώ είναι γνωστοί για το τολμηρό και περιπετειώδες πνεύμα τους, οι Κριοί μπορεί να είναι επιρρεπείς σε εναλλαγές της διάθεσης που οφείλονται στην έντονη ενέργειά τους. Από ενθουσιώδεις μπορούν να γίνουν εύκολα απογοητευμένοι και ανυπόμονοι, όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram