5 απλά βήματα για να τρως ό,τι θες χωρίς τύψεις

Δημοσιεύθηκε 11 Ιουνίου, 2020

Το γνωρίζουμε πολύ καλά πως κάτω από αυτές τις καταστάσεις η καθεμία νιώθει πιο ευάλωτη σχετικά με το φαγητό. Οι περισσότερες ώρες μαγειρικής έχουν ως αποτέλεσμα να διπλασιαστούν σχεδόν και οι θερμίδες που καταναλώνουμε σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες.

Ποια είναι τα πέντε πολύ απλά βήματα που μπορεί να ακολουθήσει κάθε γυναίκα για να μην παίρνει βάρος; Στα έχουμε παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Καθημερινά πρέπει να εντάξουμε στην πρωινή μας ρουτίνα ένα ποτήρι με χλιαρό νερό με μερικές σταγόνες λεμόνι.

-Να μην ξεχνάμε να πίνουμε αρκετό νερό και πράσινο τσάι αυτές τις ημέρες για να διώχνουμε τις τοξίνες. Επίσης, το matcha είναι αρκετά λιποδιαλυτικό.

-Να εμπλουτίσουμε τη διατροφή μας με αρκετά λαχανικά και φρούτα. Ακόμη και στα σνακ.

-Να ορίζουμε free day διατροφής μόνο μια φορά την εβδομάδα και έτσι να μην τρώμε καθημερινά τροφές που παχαίνουν. Έπειτα από την free day ας ακολουθεί μία detox day με αρκετά φρούτα, λαχανικά, smoothies και σούπες.

- Να ακολουθούμε ένα cardio πρόγραμμα γυμναστικής έστω και για 10 λεπτά καθημερινά. Πλέον, τα βίντεο στο youtube αλλά και σε ειδικά apps είναι αμέτρητα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram