5 συμβουλές για λαμπερό δέρμα που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Δημοσιεύθηκε 10 Φεβρουαρίου, 2022

Υπάρχουν μερικές συμβουλές ομορφιάς που είμαι σίγουρη έχετε διαβάσει αρκετές φορές ή πλέον τις θεωρείτε αυτονόητες. Το ζήτημα όμως είναι ένα - να τις ακολουθήσετε. Αν δυσκολεύεστε να τις κάνετε πράξη εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνουμε ένα kind reminder.

Η επιδερμίδα μας χρειάζεται περιποίηση σε καθημερινή βάση και φυσικά έχει ανάγκη από ποιοτικά προϊόντα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν παρακάτω όλα τα tips που θα αλλάξουν την όψη της επιδερμίδα σας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Μην αμελείτε το toner

Εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, το serum και την ενυδατική, ενδιάμεσα από το πρώτο και το δεύτερο step, πρέπει να εντάξετε και το toner. Ουσιαστικά αυτό είναι το προϊόν που βοηθάει στη σωστή δράση της κρέμας που εφαρμόζετε.

  • Υπενθυμίζουμε το λαιμό και το ντεκολτέ

Όλες το γνωρίζουμε, αλλά λίγες το εφαρμόζουμε. Η skincare περιοίηση δε σταματά στο πρόσωπο, συνεχίζει στο λαιμό αλλά και το ντεκολτέ.

  • Ενυδατώνουμε καθημερινά και τα χέρια

Ιδανικά, αφήστε την ενυδατική χεριών, στο κομοδίνο σας. Κάθε βράδυ πριν ξαπλώσετε απλώστε μία γενναιώδορη ποσότητα και κάνετε απαλό μασάζ.

  • Καθαρισμός προσώπου

Εκτός από τον καθημερινό, πρωινό και βραδινό καθαρισμό που κάνουμε, κανονίζουμε μέσα στο χρόνο, ιδανικά δύο φορές να επισκεπτόμαστε αισθητικό και να κάνουμε ένα σχολαστικό καθαρισμό προσώπου. Είναι ένα δώρο προς τον εαυτό μας.

  • Περιποιούμαστε την περιοχή των ματιών, ακριβώς όπως την επιδερμίδα

Είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και απαιτεί την προσοχή μας. Πρωί, βράδυ βάζουμε ενυδατική κρέμα ακολουθώντας πάντα τη φορά των φρυδιών, για σωστή αιμάτωση της περιοχής. Για extra ενυδάτωση, μπορούμε εβδομαδιαία να κάνουμε ακόμα και μάσκα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram