Τα 4 πιο πιστά ζώδια

Δημοσιεύθηκε 12 Ιανουαρίου, 2024
Τα 4 πιο πιστά ζώδια

Αν και η ακλόνητη αφοσίωση μπορεί σίγουρα να διδαχθεί, για μερικούς, έρχεται φυσικά. Εάν έχεις το θάρρος να παραμείνεις αφοσιωμένη στη σχέση σου, ακόμα και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, μπορεί να είσαι ένα από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου, είναι γνωστό για την ακλόνητη επιμονή του σε ό,τι κάνει. Όχι μόνο ο πραγματιστής Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο, αλλά κυβερνάται από τον δεύτερο οίκο, ο οποίος κυβερνά την ασφάλεια και τα οικονομικά. Η ανάγκη του ζωδίου της γης για σταθερότητα και δομή, το βοηθά να παραμένει «βράχος» ακόμα και μπροστά σε αντιξοότητες. Ο Ταύρος ριζώνει όπου κι αν φυτευτεί και τότε δυναμώνει σαν δέντρο. Ως σταθερό ζώδιο, μπορεί να είναι πεισματάρης και επιθετικός, αλλά αυτό του χαρίζει επίσης  μια σταθερή αίσθηση πίστης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν μια μοναδική ικανότητα να παραμένουν αφοσιωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς και στο προσωπικό τους καταφύγιο. Το ευαίσθητο καβούρι του αστρολογικού κύκλου, κυβερνάται από τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και είναι αφοσιωμένο στην προστασία των φίλων, της οικογένειας και των αγαπημένων τους προσώπων. Επιπλέον, είναι ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, που σημαίνει ότι λατρεύει να παραμένει πιστό, σε οτιδήποτε βάλει στην καρδιά και στο μυαλό του. Ο Καρκίνος είναι πιστό ζώδιο γιατί προστατεύει και θρέφει σθεναρά ό,τι αγαπά. Όταν ένας Καρκίνος προσδιορίζει κάτι ή κάποιον που θέλει, μπορεί να δημιουργήσει παρωπίδες και να παραμείνει συγκεντρωμένος σε αυτόν τον στόχο.

Λέων

Τα Λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου είναι από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια. Γενναίο και σίγουρο για τον εαυτό του, το ζωηρό ζώδιο της φωτιάς έχει ακλόνητη πίστη που μερικές φορές μπορεί να θεωρηθεί και ως αφέλεια. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Λέοντες κυβερνώνται από τον πέμπτο οίκο, ο οποίος συνδέεται με τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Όχι μόνο μένουν πιστοί στην πορεία μιας σχέσης, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούν να λειτουργήσουν μέσα σε αυτή, αν δεν εμπιστεύονται τον σύντροφό τους. Ο Λέων λάμπει συνέχεια, υπόσχεται πίστη σε ό,τι κάνει την καρδιά του να χτυπά και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτή τη θερμότητα για να ζεστάνει τον κόσμο με τη γενναιόδωρη, συνεχή λάμψη του. 

Υδροχόος

Κι όμως, όσο και αν δεν το περίμενες, οι Υδροχόοι κερδίζουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα πιο πιστά ζώδια. Οι Υδροχόοι είναι αφιερωμένοι στη διαμόρφωση της κοινωνίας, η οποία απαιτεί έναν τύπο ακλόνητης πίστης ότι οι παραδόσεις θα αλλάξουν. Αν και τα ζώδια του αέρα είναι πρωταθλητές της προοδευτικής αλλαγής, η αφοσίωσή τους στα πρόσωπα που αγαπούν, αντέχει στο χρόνο. Και μπορούν να ευχαριστήσουν τον πλανητικό κυβερνήτη τους, τον Ουρανό, για την ικανότητά τους να παραμένουν πιστοί ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες περιστάσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram