Τα 4 πιο μονογαμικά ζώδια!

Δημοσιεύθηκε 22 Απριλίου, 2021

Σίγουρα ξέρετε κάποιον που ενδεχομένως να μην έχει μείνει single ούτε για δέκα λεπτά. Είναι ζώδια που θέλουν πάντα να βρίσκονται σε σχέση και είναι κατά συρροήν μονογαμικοί. Μερικοί άνθρωποι απλά γίνονται καλύτεροι όταν βρίσκονται σε σχέση και η ιδέα του να καταλήξουν με την αδελφή-ψυχή τους, είναι αυτό που τους δίνει κίνητρο.

Kαρκίνος
Ένας Καρκίνος θέλει να έχει αυτό το ζεστό και ασφαλές συναίσθημα πως βρίσκεται σπίτι. Είναι δύσκολο να βρεθεί αυτό το συναίσθημα όταν δεν υπάρχει δέσμευση. Προτιμούν να δώσουν την καρδιά τους σε έναν άνθρωπο και να ξέρουν πως παίρνουν το ίδιο πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων
Οι Λέοντες είναι γνωστοί κατά συρροήν μονογαμική γιατί λατρεύουν τον ρομαντισμό που έρχεται μαζί με μία σοβαρή σχέση. Θέλουν να μπορούν να γράφουν ρομαντικά γράμματα, να αγοράζουν δώρα και να κάνουν όμορφα πράγμα για τον άνθρωπό τους.

Ζυγός
Κανείς δεν λατρεύει μία σοβαρή δέσμευση περισσότερο από έναν Ζυγό. Το να είναι σε μακροχρόνιες σχέσεις είναι το default γι’ αυτό το αρμονικό ζώδιο. Είναι γνωστοί για το ότι θέλουν μακροχρόνιες σχέσεις, καθώς θέλουν πάντα κάποιον να μοιράζονται την καθημερινότητά τους.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το ότι είναι πολύ παθιασμένοι, ιδιωτικοί και κτητικοί, οπότε και κατά συρροήν μονογαμικοί. Στη θεωρία τους αρέσει να είναι single, αλλά αγαπούν να είναι ερωτευμένοι περισσότερο. Θέλουν να γνωρίσουν κάποιον πραγματικά και ένας Σκορπιός δεν μπορεί να το κάνει αυτό αν απλά βγαίνει ραντεβού με διάφορετικά άτομα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram