4 μυστικά για να διώξετε το λίπος από την κοιλιά

Δημοσιεύθηκε 10 Δεκεμβρίου, 2023

Θέλετε να κάνετε κοιλιακούς, αλλά πιστεύετε πως συναντάτε εμπόδια; Πιστεύετε πως κάποιος ή κάποιοι λόγοι εμποδίζουν τη δημιουργία των κοιλιακών σας;

Όλοι μας θα θέλαμε ιδανικά να έχουμε κοιλιακούς αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα ,φίλοι μου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν όμως, κάποια μυστικά που μπορούν να μας βοηθήσουν
koiliakoi mues gunaika

#1 Κατανάλωση υδατανθράκων πριν από την προπόνηση:
Είναι λάθος, διότι η μικρή αύξηση της ινσουλίνης πριν την προπόνηση καταστέλλει την λιπόλυση κατά τη διάρκεια της άσκησης. Οι υδατάνθρακες πριν την προπόνηση μπορεί να δώσουν ενέργεια για την ολοκλήρωση των ασκήσεων. Όμως, μπορεί να μειώσουν την ικανότητά καύσης λίπους.

#2 Κατανάλωση πράσινου τσαγιού:
Αυτό, διότι μπορείτε να κάψετε περισσότερο λίπος από το κανονικό. Δηλαδή, από εκείνο που θα καίγατε, κάνοντας τις ίδιες ακριβώς ασκήσεις. Από εκεί και πέρα, η επιγαλλοκατεχίνη επιδρά θετικά αν και σε μικρό βαθμό στην απώλεια και στη διατήρηση του σωματικού βάρους. Επίσης, ένα με δύο φλιτζάνια πράσινου τσαγιού την ημέρα είναι αρκετά για να ενεργοποιήσουν την EGCG.
4 mystika gia na dioxete to lipos tis koilias kai na apoktisete toys gymnasmenoys koiliakoys poy oneireyeste

#3 Καθαρή τροφή:
Τα επεξεργασμένα τρόφιμα δίνουν στον οργανισμό βλαβερές ουσίες. Το πρόβλημα είναι ότι στα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα αφαιρείται το χρώμιο. Για τον λόγο αυτό, και σύμφωνα με τη σύγχρονη επιστήμη, τα επεξεργασμένα τρόφιμα δεν βοηθάνε στην ανάδειξη των κοιλιακών.
391318 ripped abs600 123814 23W0LO

#4 Κατανάλωση πρωτεΐνης:
Η κατανάλωση πρωτεΐνης βοηθά στην αποκατάσταση και την αναγέννηση των μυών μετά την προπόνηση, ενώ επίσης βοηθάει στην εμφάνιση του σιξ-πακ. Αυτό οφείλεται, διότι η πρωτεΐνη κρατά χορτάτους για περισσότερη ώρα και αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο μπορείτε να κάψετε το λίπος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram