Οι 4 άντρες του ζωδιακού που δε θα κρεμαστούν από πάνω σου

Δημοσιεύθηκε 6 Μαρτίου, 2024

Αυτοί οι άντρες του ζωδιακού είναι ευχαριστημένοι, όταν ξοδεύουν χρόνο για τον εαυτό τους, έχουν τα ενδιαφέροντά τους και δεν κρέμονται πάνω από το ταίρι τους. Μάλιστα το παροτρύνουν να κάνει το ίδιο.

Αν και τα ακολουθεί η φήμη ότι φοβούνται τις δεσμεύσεις, στην πραγματικότητα, αν υπάρχει ελευθερία κινήσεων, δεν έχουν πρόβλημα να παραμείνουν σε σχέση, με κάποια που θα κατανοεί και θα σέβεται τα όριά τους. Αν λοιπόν ψάχνεις έναν σύντροφο που δεν θέλει να είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον όλη την ώρα, τότε ένας από τα 4 ζώδια της λίστας μας είναι μάλλον ο ιδανικός για σένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι γνωστός για την ανεξάρτητη φύση του. Είναι το άτομο που θέλει πάντα «να κάνει του κεφαλιού του». Αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη (τον πλανήτη που συνδέεται με το πάθος και την επιθετικότητα), είναι πάντα «στο ψάξιμο» για νέες προκλήσεις και περιπέτειες. Ενώ θα ήθελε να έχει έναν σύντροφο που είναι ευτυχισμένος μαζί του στη συναρπαστική κούρσα της ζωής, δεν χρειάζεται κάποιον/α που θα τον ακολουθεί κάθε στιγμή, σε κάθε βήμα του. Στην πραγματικότητα θα είναι το ευτυχέστερο άτομο αν μπορέσει να επιτύχει την ισορροπία ανάμεσα στο χρόνο που περνάει με το ταίρι του και τον χρόνο που χρειάζεται για τον εαυτό του. Όσο παθιασμένος μπορεί να είναι ένας Κριός όταν βρίσκεται με τον/την σύντροφό του, άλλο τόσο θέλει να απομακρύνεται για να κάνει πράγματα που του αρέσουν, όταν η παρόρμησή του το απαιτεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χάρη στον κυρίαρχο πλανήτη των Διδύμων, τον Ερμή, ο οποίος συνδέεται με την επικοινωνία, αυτό το ζώδιο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό. Οι Δίδυμοι έχουν βαθύ ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους και μια ακόρεστη περιέργεια για τη ζωή. Όταν βρεθούν σε μια σχέση, χρειάζονται παράλληλα αρκετή ελευθερία για να περιπλανηθούν και να εξερευνήσουν οτιδήποτε τραβήξει την προσοχή τους. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με τη μετακίνησή τους από χόμπι σε χόμπι καθώς τα ενδιαφέροντά τους ποικίλουν ή με τη συμμετοχή του σε διάφορες ομάδες ανθρώπων που διεγείρουν το πνεύμα τους μέσω της συζήτησης, μέχρι το να αναζητούν κοινωνικές δραστηριότητες που αναδεικνύουν την αναλυτική τους πλευρά. Έτσι, ενώ ψάχνουν ένα σύντροφο που να προκαλεί το πνεύμα τους και να κρατάει σε εγρήγορση τις αισθήσεις τους, οι Δίδυμοι θα ταιριάξουν καλύτερα με άλλα εξίσου ανεξάρτητα ζώδια που αναγνωρίζουν και κατανοούν την ανάγκη τους για προσωπικό χώρο και για ελευθερία κινήσεων.

zwdia

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης έχει τη φήμη ότι είναι άστατος, καθώς αυτό ζώδιο τείνει να ερωτεύεται παθιασμένα και με ευκολία, αλλά εξίσου γρήγορα να απομακρύνεται και να προχωράει τη ζωή του παραπέρα. Αυτό συνδέεται συχνά με την αγάπη του για ελευθερία και ανεξαρτησία. Ο πλανήτης που κυβερνά τον Τοξότη είναι ο Δίας, ο πλανήτης της εξάπλωσης και της απεραντοσύνης, οπότε είναι φυσικό η λέξη «όρια» να είναι εντελώς ξένη για τον Τοξότη. Και είναι αλήθεια πως, αν αισθανθεί παγιδευμένος με οποιονδήποτε τρόπο, κάνει πίσω και το βάζει στα πόδια, σχεδόν αντανακλαστικά. Ωστόσο, όταν βρει κάποιον/α που τον καταλαβαίνει, θα είναι πάντα λίγο «φευγάτος», αλλά μπορεί σίγουρα να γίνει κι ένας ευτυχισμένος σύντροφος που θα δημιουργήσει μια μακρόχρονη σχέση και θα δεσμευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη που σχετίζεται με την ελευθερία, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι το πιο ανεξάρτητο και επαναστατικό ζώδιο. Συνήθως είναι απόλυτα ικανοποιημένος κάνοντας παρέα με τον… εαυτό του, αφού πιστεύει ότι οι άλλοι άνθρωποι «δεν τον πιάνουν». Αντί να προσπαθήσει να μεταμορφωθεί σε κάτι που δεν του ταιριάζει, ο Υδροχόος κάνει τα δικά του και αφήνει το μοναδικό και συναρπαστικό πνεύμα του να τραβήξει το σωστό άνθρωπο κοντά του. Στη συνέχεια, αυτό το άτομο, για να γίνει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του, σημαίνει ότι θα σέβεται την ανάγκη του για προσωπικό χρόνο και χώρο και θα τον αφήνει ελεύθερο να ακολουθεί τα ενδιαφέροντά του και οτιδήποτε τον παθιάζει, χωρίς να τον καταδικάζει ή να τον κρίνει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram