365 μέρες part 2 : Επιστρέφει στο Netflix

Δημοσιεύθηκε 18 Μαΐου, 2021

Μπορεί η πολωνική αυτή ταινία να είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από φεμινιστικές οργανώσεις που υποστήριζαν ότι προάγει την κουλτούρα του βιασμού και ωραιοποιεί το σύνδρομο της Στοκχόλμης παρόλα αυτά αγαπήθηκε πολύ από το ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix έδωσε το «πράσινο φως» για δύο ακόμα ταινίες με τους ίδιους μάλιστα πρωταγωνιστές. Έτσι, οι Michele Morrone και Anna-Maria Sieklucka θα επιστρέψουν ως Massimo Torricelli και Laura Biel, αντίστοιχα. Το ίδιο θα κάνει και η Magdalena Lampraska. Ωστόσο, στο καστ θα έχουμε και νέες προσθήκες, όπως το μοντέλο και ηθοποιός Simone Susinna η οποία θα υποδυθεί ένα νέο χαρακτήρα, τη Nacho.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε την υπόθεση :

Η ιστορία ακολουθεί τον Massimo Torricelli, ο οποίος είναι μέλος της οικογένειας μαφίας της Σικελίας και τη Laura Biel, διευθύντρια πωλήσεων. Σε ένα ταξίδι στη Σικελία, ο Massimo απαγάγει την Laura και της δίνει 365 ημέρες για να τον ερωτευτεί. Ενώ στην αρχή εκείνη αντιστέκεται, στη συνέχεια αλλάζει γνώμη. Ο έρωτας που δημιουργείται ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές είναι ανατριχιαστικός, ενώ υπάρχουν πολλές ερωτικές και αισθησιακές σκηνές.

Όσον αφορά τα σίκουελ, θα δούμε τη Laura και τον Massimo να πιάνουν το νήμα από εκεί που το άφησαν κάνοντας μια νέα αρχή. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι καθόλου απλά. Την κατάσταση δυσκολεύουν τόσο οι οικογενειακοί δεσμοί του Massimo όσο και ο νέος μυστηριώδης άνδρας που μπαίνει στη ζωή της Laura με σκοπό να κερδίσει την καρδιά και της εμπιστοσύνη της με κάθε κόστος…

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram