3 φυσικά έλαια που βοηθούν στην αντιμετώπισή των ραγάδων

Δημοσιεύθηκε 3 Μαΐου, 2020

Η εμφάνιση των ραγάδων απασχολεί ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού που από την εφηβεία και μετέπειτα έρχεται αντιμέτωπο με την πρόληψη για την εμφάνισή τους αλλά και με την θεραπεία αντιμετώπισής τους.

Οι ραγάδες δημιουργούνται από την απότομη διάταση του δέρματος, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα σε κάποια σημεία να λεπταίνει και να χάνει αρκετά από τα στοιχεία του κολλαγόνου και ως συνέπεια αυτού να μειώνεται αισθητά και η ελαστίνη. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η εμφάνιση αυτών των ραβδώσεων ή αλλιώς ραγάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, macademia και φλούδας πορτοκαλιού θρέφουν το δέρμα, ενισχύοντας την ελαστικότητά του, αφήνοντάς το απαλό και λείο.

Έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς

Πρόκειται για ένα έξοχο έλαιο που απορροφάται άμεσα αφήνοντας το δέρμα να αναπνεύσει, βελτιώνει την όψη των ουλών, των λεπτών ρυτίδων και τις δυσχρωμίες και επαναφέρει την ισορροπία στην υγρασία της επιδερμίδας.

Έλαιο macademia

Είναι ένα εξαιρετικό προστατευτικό έλαιο που προστατεύει και επουλώνει τις ουλές, τα εγκαύματα από τον ήλιο, μικρές πληγές και άλλους ερεθισμούς.

Έλαιο φλούδας πορτοκαλιού

Τα πορτοκάλια και το έλαιο που προέρχεται από την φλούδα τους είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης E, γνωστή για της αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, και προκαλούν την παραγωγή κολλαγόνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram