3 νέες σειρές που αξίζει να δεις στο Netflix

Δημοσιεύθηκε 12 Δεκεμβρίου, 2021

Σαββατοκύριακο σημαίνει σειρές και όταν μιλάμε για την γιορτινή περίοδο, ξέρουμε πως εννοούμε περισσότερο χρόνο και ιδανικός καιρός για binge watching. Το Netflix τις τελευταίες εβδομάδες μάς έχει δώσει ενδιαφέρουσες παραγωγές, πέραν του ''La Casa de Papel'', που αξίζει να δεις, είτε προτιμάς φαντασία, ντοκιμαντέρ ή θρίλερ.

Τι θα δεις εσύ αυτό το Σαββατοκύριακο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lost in Space 

Στο Lost In Space παρακολουθούμε το διαστρικό ταξίδι της οικογένειας Robinson που έχει αποχαιρετήσει την Αποικία και αναζητά ένα νέο πλανήτη. Το σκάφος βγαίνει εκτός πορείας με αποτέλεσμα να καταλήγει σε έναν άγνωστο πλανήτη. Με την αφήγηση να μας μεταφέρει σε συγκεκριμένες στιγμές του παρελθόντος που έπαιξαν τον ρόλο τους στην κατάληξη, τα μέλη της οικογένειας πρέπει να ξεπεράσουν όσα τους χώριζαν στο παρελθόν. Αυτό είναι το Lost in Space.

Voir

Μέσα απ’ αυτήν τη συλλογή, λάτρεις του σινεμά ερευνούν τις κινηματογραφικές στιγμές που τους ενθουσίασαν, τους μπέρδεψαν, τους δυσκόλεψαν και τους άλλαξαν για πάντα.

Hellbound

Απόκοσμα όντα καταδικάζουν με αίμα, στέλνοντας ανθρώπους στην κόλαση, προκαλώντας έτσι την άνοδο μιας θρησκευτικής ομάδας που βασίζεται στην ιδέα της θεϊκής δικαιοσύνης.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram