2 χρήσεις της αγαπημένης σου mascara που αγνοούσες μέχρι σήμερα

Δημοσιεύθηκε 22 Σεπτεμβρίου, 2022

Αν υπάρχει ένα και μόνο προϊόν που βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ αυτό είναι αναμφίβολα η μάσκαρα. Ναι, αυτό το θαυματουργό καλλυντικό που δίνει όγκο, χρώμα και ένταση στις βλεφαρίδες μας και κάνει αυτομάτως πιο έντονο το βλέμμα.

Πανεύκολο στη χρήση, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στο καθημερινό μας μακιγιάζ χειμώνα-καλοκαίρι. Αυτή την περίοδο που αποφεύγουμε το βαρύ makeup, λίγη μάσκαρα και ένα gloss αρκούν για να δείχνεις όμορφη και φρέσκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κακά τα ψέματα σε όλες μας έχει τύχει να τελειώσει κάποιο αγαπημένο προϊόν του νεσεσέρ μας όσο βρισκόμαστε σε διακοπές. Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου 2 beauty hacks που με έβγαλαν από τη δύσκολη θέση στο παρελθόν και αξίζει να τα δοκιμάσεις.

) Για τέλεια φρύδια

Ναι, καλά διάβασες. Πάρε το βουρτσάκι από μια άδεια μάσκαρα και καθάρισέ το καλά ώστε να φύγουν όλα τα υπολείμματα. Χτένισε τα φρύδια σου ώστε να έχεις το επιθυμητό σχήμα. Για περισσότερη ένταση μπορείς να το περάσεις πρώτα με λίγο χρώμα κοντά στη φυσική απόχρωση των φρυδιών σου.

2) Σαν eyeliner

Η λύση που θα σε σώσει στις διακοπές! Τελείωσε το αγαπημένο σου eyeliner; Μη σκας! Η μάσκαρά σου μπορεί να δημιουργήσει το ίδιο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με ένα λεπτό πινέλο πάρε μικρή ποσότητα από το εσωτερικό της μάσκαρα. Τράβηξε μια γραμμή σύρριζα των βλεφαρίδων σου και έχεις αυτομάτως ένα υπέροχο eyeliner look. 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram