Πανεύκολο hack με ψαλίδι μαλλιών για όγκο σε λιγότερο από 2 λεπτά

Δημοσιεύθηκε 15 Νοεμβρίου, 2023

Εννοείται πως βρήκαμε το πιο απλό και γρήγορο μυστικό για μαλλιά με όγκο. Τι θα χρειαστείς; Το ψαλίδι μαλλιών σου μόνο…. Εντάξει και ένα σπρέι θερμοπροστασίας, να μη λέμε τα αυτονόητα.

Το hack του TikTok για όγκο στα μαλλιά
Η Melissa Alatorre είναι το κορίτσι που θα σου ανοίξει τα μάτια. Γιατί; Διότι έχει το τέλειο trick για όγκο στα μαλλιά σε λιγότερο από 2 λεπτά. Δες το βίντεο… και πάμε να τα εξηγήσουμε όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
@alatorreee

Does your hair need more volume? I got you 🫶🏼 #hair #hairtutorial #hairstyle #hairtips

♬ Ring of Fire - Johnny Cash

Όπως είδες, αυτό που έχεις να κάνεις είναι πολύ απλό. Πρέπει να εστιάσεις στο πάνω μέρος του κεφαλιού και να πιάσεις μία-μία τούφα τυλίγοντάς τη σε χοντρό ψαλίδι μαλλιών, ώστε να γίνει έντονη μπούκλα. Μόλις είναι έτοιμη η μπούκλα την κρατάς, την ψεκάζεις με αρκετή λακ και έπειτα την αφήνεις περνώντας ανάμεσα τα δάχτυλα σου για να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα.

Και μια συμβουλή, όπως σου είπα και παραπάνω. Πριν χρησιμοποιήσεις το εργαλείο θερμότητας θα πρέπει να έχεις ψεκάσει τα μαλλιά με σπρέι θερμπροστασίας, ώστε ούτε να θαμπώσουν όταν θα κάνεις ξανά και ξανά αυτήν τη διαδικασία, ούτε οι άκρες να σπάνε

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram