Η Hailey Bieber ήρθε στην Ελλάδα και εμείς βάλαμε στο μικροσκόπιο τις stylish εμφανίσεις της

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουλίου, 2021

Η Hailey Bieber με τον αγαπημένο της Justin Bieber, επέλεξαν τα νησιά του Αιγαίου για τις διακοπές του καλοκαιριού και πραγματικά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, ήταν ότι πρέπει αμέσως να κάνω recreate κάθε ένα από τα outfit της Hailey.

Τα looks της ήταν αρκετά απλά, με cute φορέματα και tops συνδυασμένα με διαχρονικά λευκά sneakers ή sexy sandals. Τα χρυσά κοσμήματα συμπλήρωναν όλα τα outfit της, αφού δε τα αποχωριζόταν ούτε στην θάλασσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το χαλαρό σινιόν ήταν ένα χτένισμα που επέλεξε πολύ, ενώ πολλές φορές εμφανίστηκε χωρίς καθόλου μακιγιάζ, ή με ελαφρύ ρουζ και κραγιόν. Το κατάλληλο beauty look δηλαδή για βόλτες στο νησί.

Σε μια από τις πολλές φωτογραφίες που μοιράστηκε με το κοινό η Hailey, φόρεσε ένα πράσινο lurex bikini του brand Triangl. Σε μία άλλη επέλεξε μαγιό του οίκου The Attico, ο οποίος πρόσφατα λάνσαρε τα πρώτα του μαγιό.

Η Hailey επίσης φόρεσε  το “Diem” τοπ του οίκου Cult Gaia, ένα στυλ μπλούζας που πρόσφατα επέλεξε και η Emily Ratajkowski και θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει το νέο αγαπημένο κομμάτι της σεζόν.

450E1210 BB21 4904 847A BF8C6D195122

Τέλος, για το δείπνο που έκανε με τον  σύζυγό της, επέλεξε ένα έντονο ροζ μίνι φόρεμα της Magda Butrym, το οποίο συνδύασε με λευκά διαχρονικά sneakers.

4584B225 35A0 42AE 8772 430F05314021

Γράφει η Κυριακή Μπατζαλή

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram