Ημερήσιες προβλέψεις (14/8)

Δημοσιεύθηκε 14 Αυγούστου, 2023

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα και η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να βρίσκεται στο επιβλητικό ζώδιο του Λέοντα. Για σένα σημαίνει εξωστρέφεια, κοινωνικότητα, γενναιοδωρία και πολλές επαφές. Από την αρχή της ημέρας η επιθυμία σου είναι να περάσεις χρόνο με τους φίλους, να διασκεδάσεις και να νιώσεις την ανεμελιά. Επίσης θα αφιερώσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Θα παίξεις, θα γελάσεις και ευχαριστηθείς. Η δίψα για ζωή έχει χαραχθεί στο πρόσωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το ταίρι ξαναγίνεσαι παιδί και απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με ερωτικά παιχνιδίσματα. Η διασκέδαση δεν λείπει και αν διανύεις περίοδο διακοπών έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή η χρονική στιγμή είναι ιδανική για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει ο σύντροφος που έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και είναι Δευτέρα δεν θα σε απασχολήσει καθόλου η δουλειά. Τα επιχειρηματικά σχέδια τα μεταφέρεις για αργότερα. Πρόσεχε τις σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας και η Σελήνη κινείται στο επιβλητικό ζώδιο του Λέοντα και σε εστιάζει σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η διάθεση σου είναι πεσμένη και δεν θέλεις να δεις και να συναναστραφείς με κανένα. Προτιμάς να μείνεις μέσα στην θαλπωρή του σπιτιού και να απολαύσεις μια ταινία ή ένα καλομαγειρεμένο φαγητό. Έχεις χαλαστεί από την συμπεριφορά ενός αγαπημένου προσώπου και για αυτό σήμερα θα είσαι απών από κοινωνικές εκδηλώσεις και εξόδους χωρίς νόημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο παρέα θα περάσεις πολύ καλύτερα μέσα στο σπίτι, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου που δεν έχει ποτέ κάτι καλό να πει. Αποφεύγεις τα κουτσομπολιά και ζεις τον έρωτα σου. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα μπορείς να αποδεχθείς την πρόσκληση από φιλικό ή συγγενικό άτομο και να περάσεις όμορφα κάνοντας μια ευχάριστη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η διάθεση σου σήμερα είναι να ξεκουραστείς και να αράξεις στην φωλίτσα σου. Δεν θέλεις να σκέφτεσαι και να μιλάς για την δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Δευτέρα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, καταλαμβάνοντας τον τρίτο ηλιακό σου οίκο, σε προτρέπει σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Είσαι πολύ ενεργητικός αλλά και νευρικός. Μιλάς ακατάπαυστα στο τηλέφωνο προσπαθώντας να απαντήσεις σε όλους και να μην αφήσεις κανένα παραπονεμένο. Είσαι το πρόσωπο της ημέρας και όλοι κάτι θέλουν από σένα. Η γνώμη σου μετράει και οι ιδέες που κατεβάζεις είναι φαεινές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για το ταίρι καταφέρνεις και ξεκλέβεις χρόνο να περάσεις μαζί του μερικές όμορφες στιγμές. Με ατελείωτες συζητήσεις και λογάκια θα περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα είναι ιδανική και προσφέρεται για φλερτ και νέες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις επαγγελματικές προτάσεις σε άτομα που βρίσκεσαι εκεί έξω και πίνεις τα καφεδάκια σου. Μπορεί να σου κάνουν κιόλας. Τα σενάρια πολλά! Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πέσει κάτω. Σε ότι αφορά τα οικονομικά οι βόλτες, οι μετακινήσεις και τα ταξιδάκια θέλουν χοντρό πορτοφόλι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, Δευτέρα σήμερα και βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα που σε επικεντρώνει στα οικονομικά κυρίως θέματα. Αισθάνεσαι ανασφαλής και προσπαθείς να αποκτήσεις όσα περισσότερα μπορείς για να καλυφθείς συναισθηματικά. Σε ενδιαφέρει να μην σου λείψει τίποτα αλλά το παρακάνεις και γίνεσαι πλεονέκτης αποζητώντας όλο και περισσότερα. Αν δείξεις μεγαλύτερη εγκράτεια στις παρορμητικές αγορές θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα σε παρασύρει το συναίσθημα της κτητικότητας και βγάζεις ζήλια προς το σύντροφο. Μην συμπεριφέρεσαι στενόμυαλα και μη γίνεσαι απόλυτος. Αν είσαι ελεύθερος, δύσκολα θα εμπιστευτείς ένα άτομο που δεν γνωρίζεις και δεν έχεις συστάσεις για το ποιόν του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν αφήνεις την δουλειά που σου προσφέρει την οικονομική εξασφάλιση και την σταθερότητα. Είσαι ευχαριστημένος ή απλά βολεμένος και δεν επιθυμείς κάτι άλλο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου ζώδιο που σε κάνει να πρωταγωνιστείς. Μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα και να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου. Η ενέργεια του σύμπαντος είναι όλη στραμμένη πάνω σου και σε βοηθά να επικοινωνήσεις με το περιβάλλον καλύτερα. Είσαι ιδιαίτερα δοτικός και έτοιμος να προσφέρεις βοήθεια και στήριξη σε όποιον έχει ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα είσαι αρκετά ευαισθητοποιημένος και ρομαντικός. Η βασική σου επιθυμία είναι να απολαύσεις ωραίες ερωτικές στιγμές με το ταίρι, χωρίς να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Σου αρκεί η αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, ασχολείσαι με την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου και να βγεις για να κατακτήσεις τα πλήθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στις αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών, προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός για να μην κάνεις λάθος. Στα οικονομικά είσαι σπάταλος για τα προσωπικά σου είδη και ξοδεύεις για να γίνεις ακόμα πιο θελκτικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Δευτέρα η εβδομάδα ξεκινά με την Σελήνη να διανύει το ζώδιο του Λέοντα, που για σένα δείχνει ότι έχεις περιέλθει σε πιο εσωστρεφή περίοδο. Η επιθυμία σου να απομονωθείς είναι επιτακτική αφού δεν νιώθεις καλά με τον κόσμο που σε περιβάλλει. Ο λόγος είναι ότι αντιλαμβάνεσαι την αρνητικότητα και τοξικότητα του περιβάλλοντος και θέλεις να απέχεις. Διαισθάνεσαι πως κάτι κινείται πίσω από την πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα που σε έχει καταβάλει το αίσθημα της ψυχικής κούρασης, θέλεις να μείνεις μέσα με το ταίρι και να ξεκουραστείς στην αγκαλιά του. Το βλέπεις σαν ευκαιρία να εκφράσεις τα παράπονα σου. Για σένα που είσαι ελεύθερος, η μέρα δεν είναι και η πιο ευνοϊκή για νέες γνωριμίες. Σε απασχολεί μια κρυφή σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε έχει κουράσει και νιώθεις εξαντλημένος με μειωμένη ενέργεια. Οικονομικά θα λάβεις χρήματα από μια δραστηριότητα που δεν υπάγεται στην εργασία σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Με συγκαταβατικότητα θα κινηθείς, η εβδομάδα σου θα κυλήσει με γεγονότα που θα σε ενθουσιάσουν. Η εβδομάδα θα τονώσει τις αισθήσεις σου, σε περίπτωση που από καιρό βιώνεις στασιμότητα θα δώσεις τέλος στην αδράνεια. Επιπλέον, η εβδομάδα ίσως να σε ωθήσει στο να κάνεις κίνηση επανασύνδεσης. Η απάντηση που θα πάρεις θα είναι θετική, αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένα αισθήματα.

Σε σχέση. Με τη δυναμική σου στάση θα κάνεις το ταίρι σου να πάρει στα σοβαρά τις αποφάσεις και τις προτάσεις σου. Η εβδομάδα θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη ωστόσο θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τις αρνητικές καταστάσεις, σε ζητήματα που υπάρχει έντονη κόντρα θα πρέπει να αποφύγεις τις απότομες ή σπασμωδικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Θα στραφείς προς την αναζήτηση σταθερής σχέσης, θα θελήσεις να ισορροπήσεις και να κατασταλάξεις. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα, το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα εντυπωσιαστεί από το στυλ σου. Θα ενθουσιαστείς, θα κινηθείς αυθόρμητα και το αποτέλεσμα δεν θα σε αποκαρδιώσει.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις το παρόν και το μέλλον της σχέσης σου, δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις τέλος στις αμφιταλαντεύσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες υποσχέσεις. Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιείς, θα σε ενισχύσει με αισιοδοξία. Ανάγκη σου θα είναι η αναζήτηση και η περιπέτεια, η στάση σου θα είναι κοινωνική, ανέμελη και προσιτή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, θα είσαι σε θέση να ξεκαθαρίσεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το αν πρέπει να επανασυνδεθείς ή να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Μάλλον θα φέρεις αναποδογυρίσματα μέσα στη σχέση σου, άστατη θα γίνει τη συμπεριφορά σου, θα θελήσεις να ξεγλιστρήσεις από δεσμά, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανανέωση. Έρχονται αναθεωρήσεις που θα έχουν θετική κατάληξη. Θα είσαι σε θέση να ρεγουλάρεις τις συναισθηματικές σου διακυμάνσεις, θα καταφέρεις να συγκρατηθείς και να ελέγξεις τα λόγια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, θα σου δώσει την ώθηση να απελευθερώσεις τις διαθέσεις σου και τον αισθησιασμό σου, θα κυνηγήσεις, θα διεκδικήσεις, και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σε συναρπάσει, εσύ θα κατευθύνεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, ενθουσιασμός θα σε διακατέχει, δε αποκλείεται να είναι κάπως ασυνήθιστες οι προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, ωστόσοη η εβδομάδα ίσως πιεστική να γίνει η συμπεριφορά σου, θα πιέσεις και θα απαιτήσεις με τρόπο που θα βγάλει πάθος και έντονη επιμονή. Προσοχή στις παθιασμένες εκδηλώσεις σου, προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Ο καχύποπτος τρόπος σκέψης σου ίσως να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Οι αισθησιακές σου διαθέσεις και η ανάγκη σου για ανανέωση προσιτή θα κάνουν τη στάση σου. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα βγεις έξω, θα βρεθείς με φιλικές παρέες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε βάλει στο στόχαστρο του, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει.

Σε σχέση. Συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Φεύγουν ανασφάλειες, ταχτοποιείς τις ψυχικές υποσυνείδητες φοβίες σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς με δυναμισμό. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρή και αισιόδοξη αντίληψη.

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να στρώσεις και να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που στόχο θα έχει να κάνει μαζί σου μια σταθερή σχέση. Θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου η εξέλιξη, όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση σου και τον τρόπο σκέψης σου. Εναι πολύ πιθανόν να σου τηλεφωνήσει πρώην ταίρι σου, θα ενθουσιαστείς και θα πράξεις με αμεσότητα.

Σε σχέση. Ισορροπημένα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο προσοχή σε σκηνές ζήλειας, προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις για γεγονότα που συνέβηκαν, τελείωσαν, και δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναβγάζεις στην επιφάνεια. Ίσως να γυρίσει η σκέψη σου σε παρελθοντικές καταστάσεις, απρόβλεπτες και ανατρεπτικές θα είναι οι κινήσεις σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram