Αυτά τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο 2023

Δημοσιεύθηκε 18 Δεκεμβρίου, 2022

Όχι ότι και κάποια άλλα ζώδια δεν θα έχουν διάφορα θέματα μέσα στο 2023, αλλά τα συγκεκριμένα τέσσερα είναι αυτά που θα χρειαστεί να δείξουν μεγαλύτερο θάρρος και κουράγιο. Και για να το δικαιολογήσουμε, αρκεί να αναφέρουμε ότι ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς και με δεδομένη την παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, αλλά και την mini είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο (θα ξαναγυρίσει στον Αιγόκερω), θα δημιουργηθούν αρκετές δυσκολίες και εμπόδια. Διάβασε παρακάτω αν και το δικό σου ζώδιο βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά που θα δοκιμαστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ Ιχθύ, με Κρόνο πάνω του δεν χάρηκε κανείς (εκτός από τον Αιγόκερω)! Και εσύ τον υποδέχεσαι στο ζώδιό σου και θα τον έχεις για όλο το 2023 «στο κεφάλι» σου. Είσαι ένα άτομο που γενικά δεν τα πάει καλά με τον Κρόνο. Εσύ έχεις μάθει να ζεις μέσα στο χάος και σε έναν φανταστικό κόσμο, μιας και σου αρέσει να τα βλέπεις όλα με τα ροζ γυαλιά σου και να νομίζεις ότι όλα είναι τέλεια και παραμυθένια. Και έρχεται ο πλανήτης αυτός, όχι απλά για να σε βάλει σε τάξη, αλλά και για να σε προσγειώσει. Θα σου δώσει αρκετά μαθήματα και η αλήθεια είναι ότι θα το κάνει με τον δύσκολο τρόπο και με αυτόν που ίσως να σε «πονέσει» περισσότερο. Την ενέργεια του Κρόνου, ως άτομο δεν μπορείς να την διαχειριστείς εύκολα και θα αντιμετωπίσεις μεγάλη δυσκολία. Θα περάσεις ζόρια που θα σε έχουν κάνουν άλλο άνθρωπο, μετά που θα φύγει από πάνω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη. Με αυτόν τον τίτλο θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το πώς θα είναι για σένα το 2023. Πέρασες τον Κρόνο (θα μπει στους Ιχθύς τον Μάρτιο), αλλά και στον 2ο ηλιακό σου οίκο, που θα πάει, θα σε έχει στη στέρηση, υλική και συναισθηματική. Τον ίδιο μήνα θα υποδεχτείς στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα. Δεν θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η παρουσία του στο ζώδιό σου θα είναι αισθητή. Θα σε επηρεάσει αρκετά και θα νιώσεις την έντονη επίδρασή του. Δεν είναι εύκολο για σένα να την διαχειριστείς, λόγω χαρακτήρα και συμπεριφοράς. Ο Πλούτωνας θα σου φέρει στην κυριολεξία τα πάνω κάτω. Θα σου ανατρέψει πολλά στην καθημερινότητά σου και θα σε αναγκάσει να βγεις έξω από τα νερά σου. Θα βάλεις ένα τέλος σε ό,τι σε πλήγωνε ή σε κρατούσε πίσω όσο κι αν εσύ δεν το θέλεις. Οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες που θα σε αναγκάσουν να ρίξεις γροθιά στο μαχαίρι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram