Χωρισμός βόμβα για γνωστό ζευγάρι - Τίτλοι τέλους μετά από 8 χρόνια

Δημοσιεύθηκε 13 Μαΐου, 2022

Η γνωστή youtuber και παρουσιάστρια Εβελίνα Νικόλιζα, που πρόσφατα έδωσε και συνέντευξη στο YOU, το τελευταίο διάστημα είχε αποστασιοποιηθεί από τα social και οι πιστοί followers άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει, και έτσι η ίδια θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό κανάλι της στο Youtube, αποκαλύπτοντας τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Κλεάνθη.

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram