Τόνια Σωτηροπούλου: Η ελληνική ομορφιά κατακτά τη Νέα Υόρκη

Δημοσιεύθηκε 29 Δεκεμβρίου, 2021

Μέσα από τη διεθνή καμπάνια του brand Dr. Age, το γοητευτικό βλέμμα της μελαχρινής καλλονής φώτισε τα billboards στην πιο διάσημη πλατεία του κόσμου, την Times Square της Νέας Υόρκης.

Στις απόλυτα συμμετρικές αναλογίες του προσώπου της γνωστής ηθοποιού Τόνιας Σωτηροπούλου αποτυπώθηκαν το πρότυπο ομορφιάς και η φιλοσοφία της Dr.Age. Μέσα από τη διεθνή καμπάνια του brand, το γοητευτικό βλέμμα της μελαχρινής καλλονής φώτισε τα billboards στην πιο διάσημη πλατεία του κόσμου, την Times Square της Νέας Υόρκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναγνωρίζοντας τη μεσογειακή, ανεπιτήδευτη ομορφιά της και το καθαρό πρόσωπο που αντανακλά υγεία και ψυχική ηρεμία, η δημιουργική ομάδα της Dr. Age στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη έκρινε πως η Τόνια Σωτηροπούλου θα ήταν η ιδανική «εκπρόσωπος» της φιλοσοφίας του brand.

Εάν ακολουθείς την Τόνια Σωτηροπούλου στο Instagram, θα καταλάβεις αμέσως ότι ο τρόπος ζωής της ταιριάζει απόλυτα με όσα προτείνει η Dr. Age: Υγιεινή διατροφή, νέες καθημερινές συνήθειες, αγάπη στα ζώα.

SWTIROPOULOY1

Η ίδια ακριβώς καθαρότητα αντανακλάται και στα προϊόντα της Dr.Age. Το brand, ένα από τα πιο δυναμικά στη μετά-covid εποχή, ακολουθώντας πιστά τις αρχές του παγκόσμιου κινήματος του Clean Beauty, δημιουργεί συνθέσεις με όσο το δυνατόν πιο καθαρά και ασφαλή ενεργά συστατικά, φιλικά προς την επιδερμίδα, με απόλυτο σεβασμό στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος και, πάνω απ’ όλα, εχθρικά σε κάθε κλινική δοκιμή και πείραμα σε ζώα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram