Τροφές που δρουν κατά του Covid-19

Δημοσιεύθηκε 16 Νοεμβρίου, 2021

Τα τελευταία 2 χρόνια μας έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ ο covid-19 και συνεχώς ψάχνουμε τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης

Μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση 3-5 μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά, μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο να κολλήσει κάποιος κορονοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ερευνητές του King's College του Λονδίνου διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες που ακολουθούσαν πιο υγιεινή διατροφή, είχαν 40% λιγότερες πιθανότητες να υποφέρουν από συμπτώματα μακράς Covid και 10% λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουν τον ιό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram