Τρελάθηκε η Βρισηίδα, ξύπνησε και ο Μαρτίκας της είχε στο κρεβάτι ένα πανάκριβο δώpο

Δημοσιεύθηκε 12 Ιουλίου, 2022

Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας ζουν τον έρωτά τους και δεν διστάζουν να μοιραστούν στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους followers τους.

Συγκεκριμένα, εκείνη που έχει συχνή αλληλεπίδραση με τα social media είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία προέρχεται από τον χώρο των media. Το ζευγάρι που επισημοποίησε την σχέση του μετά το τέλος του Survivor, το Σαββατοκύριακο ταξίδεψε στην Πάρο, απ’ όπου και μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα και φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε στην αγαπημένη του ένα δώρο, όπως αποκάλυψε η γνωστή influencer μέσα από την προσωπική της σελίδα. Συγκεκριμένα, όταν ξύπνησε, βρήκε μια τσάντα με μια κάρτα που έγραφε: «Αγάπη μου καλημέρα!! Ο άντρας σου!» και μέσα είχε για δώρο ένα ζευγάρι επώνυμα γυαλιά ηλίου, που η ίδια είχε δει σε μαγαζί της Νάουσας της Πάρου και κοστολογούνται όσο περίπου ένας μισθός.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram