Το τρικ των ειδικών για τέλεια εφαρμογή του concealer που δεν έχεις ξανακούσει

Δημοσιεύθηκε 25 Μαΐου, 2022

Το concealer είναι το απόλυτο sos προϊόν μακιγιάζ. Μπορεί να εκθειάζω το ρουζ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), αλλά στην πραγματικότητα, το concealer είναι εκείνο που μπορεί να κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ξεκούραστο. Βέβαια, το να φορέσεις απλά concealer δεν αρκεί. Πρέπει να διαλέξεις την σωστή απόχρωση, τη σωστή υφή και να κάνεις σωστή τοποθέτηση.

Έχοντας καλύψει εκτενέστατα το πώς θα διαλέξεις το κατάλληλο χρώμα για εσένα, και το πώς θα διαλέξεις την υφή που σου ταιριάζει, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου ένα τρικ που έμαθα από φίλους makeup artists και το οποίο ίσως δεν έχεις ξανακούσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ότι πρέπει να φοράς το concealer σου σαν ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια το ξέρεις. Αυτό από μόνο του θα σου χαρίσει πιο ξεκούραστη όψη, την πραγματικά μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα όμως, θα την κάνουν δύο μισοφέγγαρα. Ναι, δύο μισοφέγγαρα.

Βάζοντας concealer σε δύο μισοφέγγαρα στην εξωτερική και την εσωτερική γωνία του ματιού σου (όπως στην παραπάνω φωτογραφία), εξουδετερώνεις τις σκιές από εκείνα τα σημεία και έχεις ένα απόλυτα φωτεινό αποτέλεσμα. Είναι σημεία τα οποία συχνά παραμελούμε αλλά δεν πρέπει. Ιδιαίτερα η εσωτερική γωνία του ματιού, είναι ένα πολύ «σκοτεινό» σημείο και συχνά του βάζουμε μόνο λίγη λευκή ή ιριδίζουσα σκιά. Σκέψου πόσο περισσότερο θα φωτίσει, με λίγο κονσίλερ.

conceal

Ομοίως η εξωτερική γωνία του ματιού, αν και δεν είναι τόσο «σκοτεινό» σημείο, αν φωτίσει με τη βοήθεια του concealer, μπορεί να δώσει ένα εφε lift στα μάτια και σε όλο το πρόσωπο συνολικά. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις ότι πρέπει να βάλεις concealer ή που νιώθεις ότι έχεις ανάγκη από λίγη βοήθεια, θυμήσου τα δύο μισοφέγγαρα. Όσο για το κονσίλερ σου, παρακάτω θα βρεις τα δικά μας αγαπημένα…

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram