Το κατάλληλο μακιγιάζ για κάθε χρώμα μαλλιών

Δημοσιεύθηκε 18 Δεκεμβρίου, 2021

Ναι το χρώμα των μαλλιών σας μπορεί να σας δώσει ιδέες και για το μακιγιάζ σας

Αν θέλετε να πειραματιστείτε με το επόμενο makeup look σας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν έχετε μαύρα μαλλιά δώστε έμφαση στα μάτια επιλέγοντας σκιές σε αποχρώσεις όπως ανθρακί και βαθύ μπλε ενώ προτιμήστε nude αποχρώσεις για τα χείλη και τα ζυγωματικά.

Εφαρμόστε την ανθρακί σκιά ματιών κατά μήκος του περιγράμματος του άνω και κάτω βλεφάρου, τονίστε το κινητό βλέφαρο με μια σκιά σε βαθύ μπλε-ιδανικά να έχει μεταλλική υφή για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα- και ολοκληρώστε με μάσκαρα.

Επιλέξτε nude απόχρωση για τα χείλη και ένα ρουζ σε pale pink ή coral απόχρωση.

Κόκκινα μαλλιά

Αν είσαστε από τις τυχερές με φυσικά καστανοκόκκινα ή πυρόξανθα μαλλιά τότε δοκιμάστε φωτεινά χρώματα με λαμπερές υφές, όπως πράσινο και μωβ στα μάτια και ζωντανά ροζ ή ροδακινί σε ζυγωματικά και χείλη.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Δημιουργήστε την τέλεια αντίθεση ανάμεσα στο ζεστό χρώμα των μαλλιών και τις ψυχρές αποχρώσεις του πράσινου στα μάτια σε όλο το κινητό βλέφαρο. Διαγράψτε το περίγραμμα με ένα έντονο καφέ μολύβι ματιών, ελαφρώς σβησμένο για να δώσετε βάθος στο βλέμμα. Ολοκληρώστε με μάσκαρα.

Τονίστε τα ζυγωματικά με ρουζ σε αποχρώσεις του ροδακινί ή ροζ και ενισχύστε τα κοψίματα με bronzer.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram