Το ασημί πρωταγωνιστεί στο glam μακιγιάζ φέτος

Δημοσιεύθηκε 29 Νοεμβρίου, 2022

Πολλές είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ τον φετινό χειμώνα. Ήδη έχουμε μιλήσει για το cloud skin, που επιτυγχάνεται με skincare και make up, για το softochre και τις γήινες αποχρώσεις, τα wet lips και το washed denim στα μάτια. Τι άλλο μένει; Η τάση των diamond crumbles.

Η απόχρωση του διαμαντιού, το τόσο γιορτινό και λαμπερό ασημί, αποτελεί hot trend στο μακιγιάζ αυτήν τη σεζόν αλλά… όχι μόνο στα μάτια, όπως μπορεί να φαντάζεσαι. Silver θα φοράς και στο βλέφαρο, αλλά και στα ζυγωματικά τον χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι ακριβώς είναι η τάση των diamond crumbles
Θα ξεκινήσω με την ετυμολογία της τάσης. Diamond είναι το διαμάντι και crumbles είναι το θρυμμάτισμα. Πώς μεταφράζεται, λοιπόν, αυτό σε μακιγιάζ; Ασημί σκιές και σκόνες τόσο στα μάτια όσο και στα ζυγωματικά και όλο το πρόσωπο. Πώς συμβαίνει καμιά φορά όταν απλώνεις σκιά με glitter στα μάτια και πέφτει και στα μήλα του προσώπου με εσένα αριστοτεχνικά να προσπαθείς να καθαρίσεις το σημείο χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ;

diamond11

Ε, λοιπόν, τώρα οι τάσεις λένε να αφήσεις αυτά τα υπολείμματα να παραμείνουν στο πρόσωπο. Και δεν χρειάζεται η σκιά και οι σκόνες που θα χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ να είναι καθαρά ασημί. Εκτός από silver, μπορείς να χρησιμοποιήσεις light blue, λιλά και χρυσές σκιές που όμως θα έχουν shimmer.

diamond2

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram