Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Φωλιές τορτίγιας με ομελέτα

Δημοσιεύθηκε 16 Απριλίου, 2022

ΥΛΙΚΑ
8 αβγά, μεσαία
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
50 γρ. κέτσαπ
6 τορτίγιες, μικρές
50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
100 γρ. φέτα
Για το σερβίρισμα
κέτσαπ
ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα.
Σπάμε σε ένα μπολ τα αβγά, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, το μπέικιν πάουντερ, την κέτσαπ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός να διαλυθεί το μπέικιν πάουντερ. Αφήνουμε στην άκρη.
Στρώνουμε 6 τορτίγιες σε μια αντικολλητική φόρμα για muffin 6 θέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μοιράζουμε τις ελιές σε όλες τις τορτίγιες, τη φέτα σε κυβάκια και μοιράζουμε το μείγμα με τα αβγά.
Ψήνουμε για 20-25 λεπτά.
Αφαιρούμε και σερβίρουμε με κέτσαπ και ρίγανη.

Πηγή: akispetretzikis.com

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram