Η σημερινή συνταγή είναι μια υπέροχη, συνταγή για σπιτική ζουμερή Μανιταρόπιτα! Ετοιμάστε εύκολα τη σπιτική Μανιταρόπιτα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας! Καλή σας όρεξη!
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 600 γρ. Μανιτάρια
- 150 γρ. Μπέικον
- 250 γρ. Σκληρό τυρί
- 250 ml. Κρέμα γάλακτος
- 1 ζωμό λαχανικών
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε το μπέικον σε κύβους και το τσιγαρίζετε.
- Προσθέτετε τα μανιτάρια, το ζωμό, πιπέρι, λίγο αλάτι και τα ψήνετε περίπου 15 λεπτά.
- Κατά την διάρκεια του ψησίματος των υλικών,τρυπάτε την σφολιάτα με ένα πιρούνι και την βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς γύρω στα δέκα λεπτά να ψηθεί.
- Όταν μισοψηθεί η σφολιάτα βάζετε από πάνω τα υλικά σας, τρίβετε το τυρί , βάζετε την κρέμα γάλακτος πάνω από αυτά και ψήνετε την πίτα για 20 λεπτά ακόμα μέχρι να ροδοκοκκινίσει.