Τα 5 πιο χειριστικά ζώδια

Δημοσιεύθηκε 11 Οκτωβρίου, 2023

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Γεγονός που στη συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει ότι όλα τα ζώδια μπορούν να γίνουν χειριστικά με διαφορετικό τρόπο ή για διαφορετικούς λόγους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καθώς κάθε ζώδιο εξελίσσεται, είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσει το συγκεκριμένο, αρνητικό χαρακτηριστικό. Σύμφωνα λοιπόν με την αστρολογία, τα παρακάτω 5 ζώδια είναι τα πιο χειριστικά του ζωδιακού κύκλου.

Δίδυμοι

Τα ζώδια του αέρα όπως οι Δίδυμοι είναι χειριστικά λόγω της ικανότητάς τους να προσαρμόζονται κάθε φορά προς το προσωπικό τους συμφέρον. Το πιο χειριστικό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας Δίδυμος είναι να παραποιήσει την αλήθεια ή να σου παρουσιάσει τα πράγματα, με τρόπο που θα σε κάνει να αμφιβάλλεις για το τι έχει πραγματικά συμβεί. Ως masters του gaslighting οι Δίδυμοι μπορούν να εκλογικεύσουν τα ψέματά τους, λέγοντας ότι κάνουν κάτι αδικαιολόγητο για το γενικότερο καλό κι ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Επίσης χρησιμοποιούν το ψέμα ως τρόπο χειραγώγησης των άλλων. Μπορεί για παράδειγμα να πουν ότι πρόκειται να κάνουν κάτι που στην πραγματικότητα δεν έχουν καμία απολύτως πρόθεση να το κάνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων

Το πιο χειριστικό πράγμα που μπορεί ένας Λέοντας να κάνει, είναι να δικαιολογήσει ακόμα και την πιο ανάρμοστη συμπεριφορά του, παίζοντας τον «αθώο». Οι Λέοντες έχουν αυτοπεποίθηση, αλλά μερικές φορές ο εγωισμός τους τους οδηγεί να κάνουν πράγματα που μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες για τους άλλους. Αν ο Λέων καταφέρει να έχει μια προσωπική νίκη, μπορεί να διαστρεβλώσει τα πράγματα προκειμένου οι αντίπαλοί τους να μην καταλάβουν καν τι τους συνέβη.

Ζυγός

Το πιο χειριστικό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας Ζυγός, είναι να προσποιείται ότι είναι αθώος ή αδαής. Όταν οι Ζυγοί χειραγωγούν, συμπεριφέρονται σαν να μην ξέρουν πώς να κάνουν κάτι ή να μην έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες, οπότε κάποιος άλλος θα το κάνει για αυτούς. Μερικές φορές οι Ζυγοί φέρνουν και την ακαταμάχητη γοητεία τους στην εξίσωση, ώστε να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Εάν τους επισημάνεις τη χειριστική συμπεριφορά τους, θα κάνουν πιθανότητα σαν να μην έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς.

Σκορπιός

Το πιο χειριστικό πράγμα που κάνει ένας Σκορπιός, είναι να εκβιάζει τα συναισθήματά των γύρω του. Απαιτεί τυφλή πίστη και υποταγή ό,τι κι αν γίνει. Οι μυστηριώδεις Σκορπιοί φυτρώνουν τον σπόρο της αμφιβολίας στις σχέσεις τους, επειδή θέλουν να σε δοκιμάσουν. Κάτι που θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις και συναισθηματική κακοποίηση. Η μυστικοπάθεια και η μνησικακία τους επίσης, γίνονται πρώτης τάξεως εργαλεία για τις χειριστικές τους συμπεριφορές. 

Ιχθύες

Ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, ο οποίος είναι ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, της αυταπάτης, της παραπλάνησης και των παραισθήσεων. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι οι Ιχθύες κερδίζουν μια θέση ανάμεσα στα πιο χειριστικά ζώδια. Η πιο συνηθισμένη έκφραση αυτού του χαρακτηριστικού της προσωπικότητάς τους; Δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις πράξεις τους. Δεν φταίνε ποτέ για κάτι που έκαναν ή είπαν. Το καλύτερο της υπόθεσης; Θα διαστρεβλώσουν ό,τι μπορεί να έχει πραγματικά συμβεί ή ειπωθεί για να βγουν τα θύματα «που κανείς δεν καταλαβαίνει πραγματικά».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram