Τα 5 βασικά λάθη που κάνετε στο μακιγιάζ ματιών

Δημοσιεύθηκε 19 Ιανουαρίου, 2022

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να τονίζουν τα μάτια τους και αναζητούν τρόπους για να το κάνουν σωστά. Βέβαια, τo μακιγιάζ των ματιών είναι πάντα το βήμα που διαρκεί περισσότερο σε κάθε makeup look, αφού χρειάζεται χρόνος από το να αποφασίσουμε τις αποχρώσεις σκιών που θα επιλέξουμε μέχρι να πετύχουμε τη τέλεια γραμμή eyeliner. Υπάρχουν όμως μερικά λάθη που μας δυσκολεύουν στο να πετύχουμε το τέλειο eye look!

Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα λάθη που ενδεχομένως κάνετε και ήρθε η ώρα να τα αποφύγετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Δεν βάζετε βάση πριν την εφαρμογή των σκιών

Μία σωστή βάση ενισχύει την απόδοση της σκιάς και παράλληλα βοηθάει στο καλύτερο blending – ειδικά όταν έχετε κάνει smokey eye.

  • Υπερβολικό μολύβι στα μάτια

Αυτό είναι πράγματι ένα συνηθισμένο πρόβλημα – καθώς πολλές γυναίκες το παρακάνουν με το μολύβι - αυτό μπορεί να έχει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα: να κάνει τα μάτια να φαίνονται μικρότερα και να χάνεται ένα natural βλέμμα.

  • «Μαζεύεται» σκιά στα βλέφαρα

Ένα oil-free primer είναι η λύση ώστε μέσα στη μέρα να μην έχετε να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

  • Δεν καμπυλώνετε τις βλεφαρίδες σας

Δεν δίνετε την ανάλογη ένταση στις βλεφαρίδες σας. Το κάθε eye look χρειάζεται διαφορετική ένταση στις βλεφαρίδες, πρώτα σκεφτείτε το στιλ και το ύφος του μακιγιάζ σας και χρησιμοποιήστε αναλόγως την mascara.

  • Δεν δίνετε σημασία στο blending

Δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο στο blending που τις περισσότερες φορές είναι το κλειδί της επιτυχίας για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram