Τα 3 ζώδια που θα χαρούν το τέλος της ανάδρομης Αφροδίτης

Δημοσιεύθηκε 1 Φεβρουαρίου, 2022

Στις 29/1 και μετά από 6 εβδομάδες, ήρθε το τέλος της ανάδρομης Αφροδίτης. Μαζί της έρχεται και ένα τέλος στους προβληματισμούς σε θέματα σχέσεων, αλλά και εύνοια στην προσωπική μας ζωή.

Δίδυμοι

Στις 29/1 γυρισε σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σταδιακά θα φύγει η σύγχυση και η ένταση που μπορεί να βιώσατε τις προηγούμενες 6 εβδομάδες σε θέματα οικονομικών, συνεργασιών και σχέσεων. Τα μαθήματα που πήρατε με την ανάδρομη Αφροδίτη, είναι πολύτιμα. Μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε την επαφή με τους άλλους, χωρίς να ξοδεύετε άσκοπα την ενέργειά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζυγός

Από τις 29/1 τουλάχιστον η Αφροδίτη επέστεψε σε ορθή πορεία. Θα γίνει πιο ευνοϊκή για τις σχέσεις σας ερωτικές, φιλικές. Τα πράγματα στο σπίτι μπαίνουν σε τάξη και εσείς βάζετε επιτέλους ξανά τα όρια σας. Τα πάντα μοιάζουν να παίρνουν τη σωστή κατεύθυνση. Επιτέλους μπορείτε να χαμογελάσετε ξανά.

Υδροχόος

Με την ανάδρομη Αφροδίτη ο χρόνος που περάσατε με τον εαυτό σας ήταν αρκετός για να σκεφτείτε τα σημαντικά. Η ενδοσκόπηση που κάνατε σε αυτό το διάστημα, θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές προσωπικές αποφάσεις. Η τοξικότητα και ό,τι άλλο σας κρατούσε, αποβάλλεται με θεαματικό τρόπο. Είστε έτοιμοι για να λάβετε, όλα τα δώρα της Αφροδίτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram