Τα 3 ζώδια που θα είναι πιο τυχερά στον έρωτα αυτή την εβδομάδα

Δημοσιεύθηκε 4 Ιουλίου, 2022

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται μερικές σημαντικές διελεύσεις πλανητών οι οποίες ευνοούν τα αισθηματικά. Ο έρωτας, η αγάπη και οι προσωπικές σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο.

Τα ξημερώματα της 29ης Ιουνίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Tην ίδια μέρα η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό, μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στους δυο ευεργέτες πλανήτες που παραπέμπει σε απολαύσεις, χαρούμενες επαφές και θετικά συναισθήματα. Από την άλλη ο Άρης από τον Κριό έρχεται αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα σε όψη τετραγώνου, μια όψη πιο δύσκολη, ωστόσο ο ρομαντισμός παραμένει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα σε αυτό το έντονα φορτισμένο πλανητικό σκηνικό, όμως υπάρχουν τρία ζώδια που θα είναι πιο τυχερά στα ερωτικά τους και θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους.

1. Κριός

Υπάρχει ένας καλός λόγος για να νιώθετε αισιόδοξοι και χαρούμενοι αυτή την εβδομάδα, και αυτός είναι επειδή η ερωτική σας ζωή πρόκειται να ανανεωθεί. Εσείς και το ταίρι σας έχετε φτάσει σε ένα σημείο της σχέσης σας όπου το μόνο πράγμα που απαιτείται από εσάς είναι η απόλυτη ειλικρίνεια.

Είστε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και μπορείτε να δείτε πως αυτή είναι μια σχέση που δεν είναι μόνο ιδιαίτερη αλλά και σπάνια. Σέβεστε ο ένας τον άλλον και μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες σχεδόν κάθε μέρα μαζί. Λόγω όλων των διελεύσεων του Δία που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την αίσθηση ότι δεν υπάρχει όριο στο πόσο πολύ μπορείτε να αγαπάτε ο ένας τον άλλον.

Η καλύτερη μέρα σας είναι η Τρίτη 28 Ιουνίου.

2. Λέων

Για εσάς αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στα κοντινά της πρόσωπα. Επειδή έχετε απίστευτη γοητεία και στιλ, είναι σίγουρο ότι θα τους καταπλήξετε. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους ανθρώπους και πάντα έχετε τον σύντροφό σας ως προτεραιότητα στη ζωή σας. Σημαίνει τόσα πολλά για εσάς.

3. Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε όμορφες στιγμές. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σχεδιάετε μαζί ένα ταξίδι και θα οργανώσετε από κοινού μια όμορφη περιπέτεια. Θα διασκεδάσετε με αυτό ενώ θα είστε γεμάτοι ανυπομονησία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram