Τα 3 ζώδια που θα δουν τη σχέση τους να βελτιώνεται αυτή την περίοδο

Δημοσιεύθηκε 21 Μαρτίου, 2022

έρωτας κοντοζυγώνει για 3 συγκεκριμένα ζώδια και αυτό το οφείλουμε στη Σελήνη που βρέθηκε απέναντι από τον Δία, στις 17 Μαρτίου. Μιλάμε για μία εξαιρετική πλανητική κίνηση, που μεταφράζεται σε ερωτική εξέλιξη και βελτίωση. Πάμε να δούμε ποιοι θα ζήσουν στιγμές πάθους, αλλά κυρίως, ποιοι θα δουν τη σχέση τους να βελτιώνεται και να απογειώνεται.

Ταύρος
Η σχέση σου είναι έτοιμη να απογειωθεί και θα συμβεί επειδή είναι αυτό ακριβώς που θέλεις. Με την πλανητική ενέργεια, θα πάρεις όλα όσα χρειάζεσαι από μία σχέση. Δεν φοβάσαι να πεις όλα όσα νιώθεις επειδή μπορεί κάποιος να σε εγκαταλείψει. Δεν χρειάζεται να αλλάξει κάποιος από τους δύο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Επιτέλους, βρίσκεσαι στην ίδια σελίδα με τον σύντροφό σου και μπορείς να ηρεμήσεις και να νιώσεις απόλυτα άνετα. Προφανώς θα υπάρξουν και κακές μέρες, αλλά δεν θα είναι σίγουρα δραματικές. Κάθε φορά που θα προκύπτει πρόβλημα, θα είστε σε φάση να το συζητάτε νηφάλια και θα βάλετε αυτή την ενέργεια στο να βελτιώσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία.

Τοξότης
Ο Τοξότης θα μπει σε μία σχέση, μόνο όταν νιώθει ότι έχει βρει το σωστό άτομο (ακόμα κι αν δεν κρατήσει για πάντα). Από τις 17 Μαρτίου, θα νιώσεις ότι ο σύντροφός σου σε αποδέχεται πλήρως και αυτό αρκεί για να νιώθεις χαρούμενη. Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram