Τα 3 ζώδια που θα δουν την ερωτική τους ζωή να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω

Δημοσιεύθηκε 16 Δεκεμβρίου, 2021

Μέχρι τις 2 Ιανουαρίου θα βρίσκεται ο Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω ωθώντας μας να γίνουμε πιο ρεαλιστές, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις και να πάρουμε «μετρημένα» ρίσκα. Στον αισθηματικό τομέα ευνοούνται αλλαγές και νέες γνωριμίες.

Ποια ζώδια θα δουν την ερωτική ζωή τους να αλλάζει το ερχόμενο διάστημα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Αυτό που πρόκειται να σας «χτυπήσει» σκληρά κατά την παραμονή του Ερμή στον Αιγόκερω είναι η παρόρμηση να κατανοήσετε την παρούσα σχέση σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς αποζητάτε την αλλαγή και την ανανέωση. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως βγαίνετε περισσότερα ραντεβού με τον σύντροφό σας ή ότι προετοιμάζετε ένα ταξίδι μαζί του. Μπορεί επίσης να σημαίνει την επισημοποιήση μιας σχέσης ή τη συγκατοίκηση. Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σάς ωθεί να προχωρήσετε μπροστά με θετικά βήματα. Ορισμένες φορές βρισκόμαστε σε σχέσεις που θεωρούμε στάσιμες. Αυτή η στασιμότητα δεν είναι κακή, αρκεί να μην οδηγεί στη βαρεμάρα. Ο Ερμής στον Αιγόκερω δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε καθόλου. Αναμένετε μεγάλες συζητήσεις με το ταίρι σας και φανταστικά αποτελέσματα.

Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή πρόκειται να αλλάξει σε μεγάλο βαθρμό, καθώς τόσο εσείς όσο και το άλλο σας μισό σας έχετε εξελιχθεί και έχετε φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο στη ζωή και την αγάπη. Και οι δύο θέλετε ορισμένα πράγματα, τα οποία ποτέ ποτέ δεν είχατε το θράσος να διακδεικίσετε. Ευτυχώς, ο Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει μαζί του αέρα αλλαγής. Αν θέλετε η σχέση σας να πάει σε άλλο επίπεδο (όποιο κι αν είναι αυτό) τώρα είναι η στιγμή για να κυνηγήσετε το όνειρό σας. Ακόμα κι αν αποζητάτε κάτι πολύ τολμηρό, τώρα είναι η στιγμή να το συζητήσετε με το ταίρι σας και να ζήσετε στο έπακρο όσα επιθυμείτε.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Αιγόκερω είναι εδώ για εσάς, και αυτό σημαίνει ότι είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε όσα σας προσφέρει. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης είναι να ανακτήσετε εκείνα που χάσατε και να βασιστείτε σε νέες, υπέροχες ιδέες και αντιλήψεις που θα μοιράζεστε με τον σύντροφό σας. Ό,τι έγινε έγινε. Εσείς και ο σύντροφός σας πλέον αναγνωρίζετε ότι οποιοδήποτε λάθος έγινε στο παρελθόν ανήκει εκεί και είστε και οι δύο έτοιμοι να γράψετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή. Όπως θα διαπιστώσετε ο Ερμής στον Αιγόκερω κάνει την έκφραση και την επικοινωνία νέων ιδεών πολύ εύκολη. Αυτή είναι μια φανταστική στιγμή για εσάς και αν κάνετε τα σωστά βήματα, θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την ερωτική σας ευτυχία, υγεία και μακροζωία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram