Τα 3 ζώδια που βαρέθηκαν να τα θεωρούν όλοι «καλά παιδιά»

Δημοσιεύθηκε 21 Ιανουαρίου, 2022

Προφανώς και δεν είναι το καλύτερο πράγμα να συνειδητοποιείς ότι η αγάπη, η κατανόηση και η πίστη προέρχονται μόνο από εσένα και πως η απέναντι πλευρά δεν συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο και δεν σε αντιμετωπίζει όπως θα έπρεπε. Τα 3 ζώδια που θα σου αναλύσουμε πιο κάτω, θεωρούνται γενικά τα… καλά παιδιά του ζωδιακού, με αποτέλεσμα, εύκολα οι άλλοι να τα εκμεταλλεύονται και να μην τους δίνουν όλα όσα πραγματικά τους αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων που θέλει μόνο να δίνει και δεν ζητά πολλά, πέρα από αγάπη, τρυφερότητα και στοργή. Ανήκει στα άτομα εκείνα που όταν αγαπήσει, αγαπά με όλο του το είναι και δίνει τα πάντα. Είναι άνθρωπος της οικογένειας και όταν σε θεωρήσει «οικογένεια», τότε σου είναι τυφλά αφοσιωμένος. Όλη του αυτή η συμπεριφορά όμως, πολύ συχνά τον κάνει να θεωρείται δεδομένος και να πέφτει θύμα εκμετάλλευσης γιατί τις περισσότερες φορές, μόνο εκείνος δίνει και δύσκολα παίρνει. Ο Καρκίνος λοιπόν προφανώς και κάποια στιγμή, θα βαρεθεί με όλη αυτή την κατάσταση και δεν είναι απίθανο να δεις αργά ή γρήγορα έναν άνθρωπο που δεν αναγνωρίζεις. Θα δεις το κακό του πρόσωπο και αυτό είναι κάτι που δεν το θες. Όλα πάντως οφείλονται στην άνιση συμπεριφορά που έχουν οι άλλοι απέναντί του και όχι στον δικό του χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΖΥΓΟΣ

‘Ένα ακόμα ζώδιο που θεωρείται (και είναι) καλό παιδί, είναι ο Ζυγός. Η διαφορά του από τον Καρκίνο, είναι ότι δεν είναι τόσο συναισθηματικός, όσο απρόθυμος στο να διεκδικήσει και να κοντραριστεί. Δεν θέλει να τσακώνεται, να διαφωνεί και προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους. Αυτό λοιπόν τον κάνει πολλές φορές το «θύμα» των καταστάσεων, μιας και οι άλλοι γνωρίζοντας τα στοιχεία αυτά του χαρακτήρα του, τον εκμεταλλεύονται και τελικά περνάει το δικό τους. Ο Ζυγός θέλει να ικανοποιεί τους γύρω του και πολλές φορές κάνει εκείνος πίσω. Ωστόσο, όλα έχουν τα όριά τους και ο Ζυγός δεν θα κάτσει για πάντα να εισπράττει… «σφαλιάρες». Οπότε να ξέρεις ότι εύκολα θα του γυρίσει το μάτι, όταν πια θα έχει φτάσει στο αμήν και θα δεις έναν Ζυγό που θα τρίβεις τα μάτια σου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα τον φοβηθείς, γιατί οι άνθρωποι που γενικά δεν μιλούν, όταν πρέπει, έχουν και τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι παρεξηγημένος. Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές και θα το ξαναπούμε. Είναι καλό παιδί. Δεν πειράζει κανέναν αν δεν τον πειράξει πρώτα ο άλλος. Έχει την απαραίτητη υπομονή και επιμονή που χρειάζεται και συνήθως οι άλλοι είναι αυτοί που του φέρονται αχάριστα, τον χρησιμοποιούν και μετά τον πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα. Τον αδικούν γιατί τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία και θα μπορούσαμε να πούμε και με κάποια εμπάθεια. Ωστόσο ο Αιγόκερως δεν είναι ο Άγιος της υπόθεσης και δεν θα δέχεται για πολύ να σου γυρίζει και το άλλο μάγουλο. Φυσικά και όταν φτάσει στα όριά του, θα μιλήσει και θα χτυπήσει και το χέρι στο τραπέζι. Μπορεί γενικά να κάνει υπομονή, να συγκρατεί τον θυμό του και να κοντρολάρει τον εαυτό του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι αν νιώσει αδικημένος ή υποτιμημένος, δεν θα χάσει τον έλεγχο. Και τότε πραγματικά τρέξε να κρυφτείς γιατί μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram