Τα 3 απλά tips για να χάσεις λίπος από την κοιλιά

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουνίου, 2022

Ο bodybuilder και coach Paul Revelia σου δίνει μερικές πολύ απλές συμβουλές, σε περίπτωση που θέλεις να χάσεις κοιλιακό λίπος, είτε είσαι αρχάριος, είτε δουλεύεις σαν γυμναστής.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις μία εφαρμογή που σε ενημερώνει για το τι τρως. «Δεν σου συστήνω να κάνεις αμέσως σημαντικές αλλαγές. Ίσα ίσα, το αντίθετο. Κάνε ό,τι έκανες, αλλά να ξέρεις πόσο τρως. Η κλασική επιλογή είναι να τρως ένα γραμμάριο πρωτείνη ανά μισό κιλό. Ο Revelia όμως σου λέει να τρως 1 γραμ. πρωτείνη ανά μισό κιλό του βάρους που θέλεις να φτάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δεύτερη συμβουλή του είναι να αυξήσεις τα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας. «Παρατήρησε το πόσες θερμίδες τρως αλλά δώσε σημασία και στη σωματική άσκηση. Όταν ξέρεις πόσες θερμίδες είναι και πώς μοιράζονται, ξέρεις και πόση άσκηση χρειάζεσαι προκειμένου να κάψεις το λίπος».

Το καλό είναι ότι σου λέει να αθλείσαι με όποιον τρόπο προτιμάς. Είναι το περπάτημα; Είναι το τρέξιμο; Σκέψου ότι καις λίπος όσο γυμνάζεσαι και απόλαυσέ το.

Τέλος, δίνει μεγάλη σημασία στο να βγάζεις φωτογραφίες τον εαυτό σου. «Ακόμα και αν δεν θες να τις δείχνεις σε άλλους ανθρώπους, θα βλέπεις τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα σου».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram