Τα 2 ζώδια που θα διαπρέψουν το 2022

Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου, 2022

Το 2022 είναι επίσημα εδώ και υπόσχεται (το ελπίζουμε τουλάχιστον) ότι θα είναι μία πολύ καλύτερη χρονιά, γεμάτη ελπίδα κι αισιοδοξία.

Και ενώ όλοι περιμένουμε να μας συμβούν τα καλύτερα τη νέα αυτή χρονιά, η αλήθεια είναι ότι τα άστρα μίλησαν και αποφάσισαν ότι 2 συγκεκριμένα ζώδια θα βιώσουν ολική μεταμόρφωση στη ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, ο Ταύρος και ο Σκορπιός, που βρίσκονται απέναντι και δημιουργούν έναν άξονα θα νιώσουν έναν σεισμό σε όλα τα επίπεδα. Αλλά κι εσύ που δεν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, αλλά είναι ο ωροσκόπος σου ή έχεις εκεί τον Ήλιο ή τη Σελήνη. Γενικά μιλώντας, αν ο αστρολογικός σου χάρτης έχει μέσα Ταύρο ή Σκορπιό, θα επηρεαστείς σε μεγάλο βαθμό.

Ο Ταύρος και ο Σκορπιός θα αλλάξουν επίπεδο στη δουλειά ή σε μία σημαντική σχέση. Το βασικότερο όμως είναι ότι αυτά τα ζώδια θα έρθουν σε απόλυτη επαφή με τα συναισθήματά τους και θα μάθουν να απολαμβάνουν περισσότερο το εδώ και τώρα, και αυτό είναι σημαντικό αν σκεφτείς το πόσο προσγειωμένα ζώδια είναι, που θέλουν να έχουν τον έλεγχο.

Οι ιδανικές ημερομηνίες για τα 2 ζώδια

Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα πιο συγκεκριμένα, οι ιδανικές ημερομηνίες, όπου θα συμβούν και εκλείψεις, είναι: 30 Απριλίου, 15 Μαίου, 25 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram