Τα 2 βήματα που δεν πρέπει να παραλείπετε αν θέλετε αψεγάδιαστη βάση στο μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 5 Φεβρουαρίου, 2022

ΗBella Hadid, η Hailey Bieber, η Jennifer Lopez και η Kendall Jenner είναι μόνο μερικές από τις διάσημες που αφήνονται στα “μαγικά” χέρια της makeup artist Mary Phillips για το μακιγιάζ των εμφανίσεων τους στο κόκκινο χαλί.

Κι αν αναρωτιέστε πώς καταφέρνει να κάνει τις επιδερμίδες τους να δείχνουν αψεγάδιαστες κάθε φορά, συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί η ίδια αποκάλυψε δύο πολύ σημαντικά tips σε πρόσφατη συνέντευξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη Phillips, αν θέλετε κι εσείς να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να παραλείπετε δύο βήματα όταν κάνετε τη βάση στο μακιγιάζ.

Step 1: Το μακιγιάζ ξεκινάει με την σωστή περιποίηση

“Για μένα, ένα μοντέρνο look είναι μία φρέσκια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα που είναι ελαφρώς ματ στη ζώνη του Τ, αλλά εξακολουθεί να είναι λαμπερή στα ψηλά σημεία του προσώπου. Ξεκινάμε με ένα υγιές, ενυδατωμένο δέρμα. Το να ακολουθεί κανείς μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, ωφελεί πάντα – το να γνωρίζει τι “λειτουργεί” καλύτερα για το δέρμα του αλλά και το να χρησιμοποιεί τα σωστά προϊόντα και εργαλεία για την εφαρμογή τους, είναι επίσης σημαντικό. Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για να βελτιώσω τη δική μου επιδερμίδα είναι το primer, το foundation,το concealer, η πούδρα, το bronzer, το ρουζ και το highlighter”.

Step 2: Μην ξεχνάτε το primer

“Το primer αφενός ενισχύει την εμφάνιση του μακιγιάζ που θα κάνουμε, αφετέρου, διασφαλίζει πως θα διαρκεί όλη μέρα. Λατρεύω την αψεγάδιαστη,βελούδινη επιδερμίδα και για να την πετύχει κανείς, προτείνω να ξεκινήσει με τη βάση του μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας το primer, το foundation και το concealer. Ένα primer που μπορεί να εξασφαλίσει ότι αυτή η απαλή βάση θα μείνει σταθερή είναι το κλειδί της επιτυχίας”.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram