Τα ωραιότερα αρώματα του χειμώνα που μπορείτε να αγοράσετε από τώρα

Δημοσιεύθηκε 10 Οκτωβρίου, 2021

Ο χειμώνας πλησιάζει και ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε το άρωμα μας. Φεύγουμε από τα δροσερά, καλοκαιρινά και πηγαίνουμε σε πιο «βαριές» και πάντα αγαπημένες επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας τα δούμε παρακάτω :

Babylon Eau de Parfume, Penhaligon’s (atticadps.gr/eshop)

Babylon Eau de Parfume, Penhaligon’s

 Ζεστή βανίλια, έντονος κέδρος και παλιό σαφράν δημιουργούν ένα μυστηριώδες και σαγηνευτικό άρωμα, ιδανικό για τους πιο κρύους μήνες του χρόνου.

Vanilla Eau De Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)

Vanilla Eau De Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)

Υπάρχει κάτι πιο χειμερινό από το ζεστό άρωμα της βανίλιας; Σε αυτό το άρωμα KORRES συνδυάζεται με φρέζια και lychee, δημιουργώντας ένα άκρως γλυκό και σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Idôle Aura, Lancôme

Idôle Aura, Lancôme

Πρόκειται για το τρίτο άρωμα της οικογένειας Idôle της Lancôme, το οποίο έχει δημιουργηθεί από γυναίκες αρωματοποιούς με στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της θηλυκότητας. Ο chypre χαρακτήρας του συντίθεται από τριαντάφυλλο, αλμυρή βανίλια και εκτυφλτικό γιασεμί.

Gentle Fluidity Gold Eau de Parfum, Maison Francis Kurkdjian (atticadps.gr/eshop)

Gentle Fluidity Gold Eau de Parfum, Maison

Η εσάνς σπόρων κορίανδρου και η υπερβολική δόση musk και βανίλιας, συνδυάζονται με amber woods και εσάνς από άρκευθο και μοσχοκάρυδο, δημιουργώντας ένα φρέσκο και φωτεινό άρωμα, ιδανικό τόσο για γυναίκες, όσο και για άντρες.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram