Τα πιο cool sneakers του φετινού φθινοπώρου έφτασαν και είναι πιο άνετα από ποτέ

Δημοσιεύθηκε 5 Νοεμβρίου, 2021

Το φετινό φθινόπωρο δε διαφέρει και πολύ από αυτό του 2020. Ακόμη βιώνουμε την πανδημία του κορωνοϊού, συνεχίζουμε να προσέχουμε κατά τις εξόδους μας και, όπου μπορούμε να διαλέξουμε, προτιμάμε τις συγκεντρώσεις λίγων ατόμων, ειδικά όταν αυτές οργανώνονται στο σπίτι.

Έχοντας περάσει, όμως, τόσους μήνες στο σπίτι, εκ των πραγμάτων παρατηρείται μία στροφή στην άνεση και στην απλούστευση των εμφανίσεων. Επιλέγουμε ρούχα που αγκαλιάζουν αέρινα το σώμα μας και ενσωματώνουμε στην γκαρνταρόμπα μας παπούτσια που να υποδέχονται το πέλμα χωρίς να το ενοχλούν, ακόμα και όταν τα φοράμε για ώρες στο γραφείο ή στις υποχρεώσεις μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα sneakers πάντα ήταν στις top προτιμήσεις μας. Ανεξάρτητα από καιρούς, πανδημίες, διαθέσεις. Μπορείς να τα φορέσεις το πρωί με ένα jean και ένα μονοχρωματικό top για το γραφείο και να μετατρέψεις εύκολα την εμφάνιση σε βραδινή κρατώντας τα ίδια παπούτσια και ένα κορμάκι στη θέση του απλού top. Είναι το στυλ παπουτσιού passe-partout που είναι αποδεκτό για όποια περίσταση κι αν έχεις μέσα στη μέρα.

Τα sneakers για το φετινό φθινόπωρο, όμως, έχουν έναν εμφανώς πιο cool χαρακτήρα. Πολύ πιθανό για αυτό να ευθύνεται το γεγονός ότι ο κόσμος έχει λίγο μεγαλύτερη ανάγκη να ντυθεί όμορφα και διαφορετικά με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά δε θέλει και να αποχωριστεί τα αγαπημένα του, super άνετα παπούτσια. Οπότε, όπως θα δεις στη συνέχεια, στην αγορά συνδυάζονται οι δύο ανάγκες σε ένα πακέτο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram