Τα ζώδια που μετά από ένα καβγά με το ταίρι τους, το «κρατάνε μανιάτικο»

Δημοσιεύθηκε 6 Μαΐου, 2022

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία μετά από έναν καυγά με το ταίρι τους, δεν καταβάλουν καμία προσπάθεια να τα ξαναβρούν. Το αντίθετο. Παραμένουν θυμωμένα, κρατάνε μούτρα και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν τον/την σύντροφό τους μια αγκαλιά. Πάμε να δούμε για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε και να τα αναλύσουμε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όταν θυμώνει, πραγματικά… θυμώνει. Είναι εγωιστής, είναι αγύριστο κεφάλι και επίσης είναι τόσο επίμονος στις απόψεις του που δεν κάνει πίσω σε τίποτα. Όταν τσακώνεται λοιπόν με το ταίρι του, εμμένει στις θέσεις του, γίνεται απότομος και κάποιες φορές και προσβλητικός και δεν μπορεί να ηρεμήσει εύκολα. Θα κάθεται με τις ώρες με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα, αμίλητος και χωρίς να κάνει καμία κίνηση συμβιβασμού ή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αν το ταίρι του συνεχίζει να κρατά κι εκείνο μούτρα, τότε το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ τους θα συνεχιστεί για… καιρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος ως ζώδιο είναι αρκετά εγωίστρια και θεωρεί πως έχει σε όλα δίκιο. Τα ξέρει όλα άλλωστε και κανείς δεν θα της πει ότι κάπου έχει κάνει λάθος. Εκείνη κρίνει τους άλλους και ποτέ το αντίθετο. Όταν λοιπόν τσακώνεται με το ταίρι της, μπορεί να γίνει τόσο… ψυχρή και απόμακρη, να κατεβάσει τα μούτρα μέχρι το πάτωμα και να περιμένει από τον/την άλλο/η να πάει να της απολογηθεί και να της ζητήσει συγγνώμη. Δεν θέλει με τίποτα να «χάσει» σε έναν καυγά και δεν νιώθει ότι πρέπει να κάνει κάποια παραχώρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο Σκορπιός τσακώνεται, τότε μπαίνει σε αυτό που λέμε… «dark mode». Γίνεται κακός, καχύποπτος, επικριτικός και ξεροκέφαλος. Δεν είναι καθόλου διαλλακτικός. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ισχυρογνώμων, δεν δέχεται κουβέντα και δεν του βγαίνει κανένα συναίσθημα ρομαντισμού ή τρυφερότητας αν δει το ταίρι του να κλαίει ή να στεναχωριέται. Εκείνη τη στιγμή το βλέπει ως έναν αντίπαλο που πρέπει να «κερδίσει» και να τον κάνει να του ζητήσει και συγγνώμη. Αν δεν πάει ο/η άλλος/η να απολογηθεί ή να τα ξαναβρούν, ο Σκορπιός θα είναι μουτρωμένος και θυμωμένος για όσο χρειαστεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα με τον Υδροχόο είναι λίγο διαφορετικά. Όταν τσακώνεται με το ταίρι του, νιώθει την ανάγκη να αποστασιοποιηθεί για να αφήσει χώρο και χρόνο τόσο σε εκείνον, όσο και στον/στην άλλο/η να ηρεμήσουν, να σκεφτούν κάποια πράγματα και μετά ίσως να τα ξαναβρούν. Δεν υπάρχει περίπτωση μετά από έναν τσακωμό να δεις τον Υδροχόο να πάει στο ταίρι του να το πάρει μια αγκαλιά και να τα βρουν ήσυχα και ωραία. Θα είναι ψυχρός μέχρι να ηρεμήσει και αυτό μπορεί να του πάρει και μέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram