Τα ζώδια που θα περάσουν τέλεια αυτά τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύθηκε 24 Δεκεμβρίου, 2021

Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και σίγουρα όλοι κάνετε σχέδια για το πώς θα αξιοποείσετε τις μέρες που έρχονται. Αν είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια θα περάσετε τέλεια, σύμφωνα με το Elite Daily, αφού τα άστρα δουλεύουν για εσάς.

Τα ζώδια που θα περάσουν τέλεια

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη στιγμή που η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σας, η ανάδρομη πορεία της είναι σημαντική για εσάς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα σας επηρεάσει αρνητικά. Θα σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα πετύχετε άνεση και τη σταθερότητα σε τομείς που αφορούν τα ταξίδια,, την πνευματικότητα και την υψηλότερη σοφία. Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στις 25 Δεκεμβρίου, πιθανότητα να ζήσετε μια προσωπική μεταμόρφωση που θα σας οδηγήσει να σκεφτείτε πως υποστηρίζατε ενεργά τα πιστεύω σας. Είστε από τα ζώδια που αγαπάτε την ασφάλεια ακόμα και παρόλο που ωθείστε να εξελιχθείτε, αυτός ο ανάδρομος και η συνάντηση με τον Πλούτωνα είναι αυτό που χρειάζεστε για να μπείτε στη νέα χρονιά. Μόλις η Αφροδίτη μπει σε ορθή τροχιά στις 30 Ιανουαρίου 2022, θα ανενεωθείτε και θα είστε έτοιμοι για τη χρονιά που ανοίγεται μπροστά σας.

Παρθένος

Είστε ένα παραγωγικό ζώδιο που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια αλλά πράγματα όπως η αγάπη, η απόλαυση και η επαφή δεν είναι πάντα πρώτα στη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Αυτά τα Χριστούγεννα ζητούν από εσάς να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας ενώ η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον 5ο οίκο σας που έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα και τον ρομαντισμό. Έχετε την τάση να έχετε μεγάλη αυτοπειθαρχία σε αυτούς τους τομείς αυτές οι γιορτές σας κάνουν να χαλαρώσετε. Έχετε δουλέψει απίστευτα σκληρά όλη τη χρονιά και τώρα είναι η ιδανική στιγμή να το διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Είτε ξεκινάτε μια νέα ρομαντική περιπέτεια ή δουλεύετε με πάθος ένα νέο πρότζεκτ, η ενέργεια αυτή σας δίνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε: μια ευκαιρία να ξανασυναντήσετε την επιθυμία σας για επαφή και οικειότητα.

Ιχθείς

Καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον 11ο οίκο σας, που αφορά τους φίλους και την κοινονικότητα, στις 25 Δεκεμβρίου, θα αναθεωρήσετε το πώς συνδέεστε με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Παίρνετε τις φιλίες σας πολύ σοβαρά και τα Χριστούγεννα θα ζήσετε μια μεταμόρφωτική εμπειρία στη δυναμική τους. Είτε θα συναντήσετε ξανά παλιούς φίλους ή θα μπείτε σε μια περίοδο που θα κάνετε εντελώς νέες γνωριμίες, η επεκτατική και ιδεαλιστική σας φύση θα ενισχυθεί από αυτές τις αλλαγές. Χρειάζεστε να έχετε γύρω σας ανθρώπους που σας στηρίζουν και σας ανεβάζουν και αυτός ο ανάδρομος σας το υπενθυμίζει ξεκάθαρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram