Σωτήρια tips για να μειώσετε τις ρυτίδες στο μέτωπο

Δημοσιεύθηκε 17 Απριλίου, 2022

Η εμφάνιση των ρυτίδων στο πρόσωπό μας, μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να τις ελαττώσουμε

Eιδικά όταν είναι «οι πρώτες ρυτίδες» είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία – να δούμε ποιες συνήθειες μπορούμε να αλλάξουμε ώστε να κάνουμε τη σωστή πρόληψη. Αν λοιπόν οι ρυτίδες στο μέτωπο είναι ένα ζήτημα που σας απασχολεί τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • Το πιο σημαντικό βήμα για μια λαμπερή επιδερμίδα με λιγότερες ρυτίδες φυσικά, είναι η ενυδάτωση. Οι ενυδατικές κρέμες ημέρας και νυκτός, βοηθούν όχι μόνο στην αντιμετώπιση, αλλά και στην πρόληψη των ρυτίδων.
  • Μην αμελείτε να καθαρίζετε πάντα το πρόσωπό σας, όταν γυρνάτε στο σπίτι, είτε έχετε βαφτεί, είτε όχι, για να μπορέσει το δέρμα σας να «αναπνεύσει» και να απορροφήσει καλύτερα τα συστατικά της ενυδατικής κρέμας.
  • Κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι λεγόμενες “γραμμές ύπνου” εμφανίζονται στην επιδερμίδα, δηλαδή ρυτίδες που σχηματίζονται στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Όταν κοιμάστε στο πλάι, κάνετε ρυτίδες στο μάγουλο, το μέτωπο και το σαγόνι, ενώ με το να κοιμάστε μπρούμυτα, δημιουργείται πρόβλημα στο μέτωπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram