ΣΤΑΣΗ Καφέ - Ουζερί : Απολαύστε εκλεκτό καφέ και φανταστικούς μεζέδες

Δημοσιεύθηκε 22 Δεκεμβρίου, 2021

Είμαστε από αυτούς που αναζητάμε τον καλό καφέ & τους καλύτερους μεζέδες σε συνδυασμό, πάντα, με μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Αυτά και άλλα τόσα βρήκαμε στο καφέ-ουζερί «Στάση» που λειτουργεί από το 2004 με την Βάσω Καράπα να φροντίζει να λειτουργούν όλα με τον καλύτερο τρόπο. 

Αποτελεί σημείο συνάντησης για όσους αγαπούν τα παρεΐστικα στέκια. Με μια μεγάλη ποικιλία θαλασσινών και ουζομεζέδων να σας περιμένει, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας από τις πρώτες επισκέψεις! Θα βρείτε εκεί, καθημερινά, τα πάντα από φαγητά της ώρας αλλά και τρία διαφορετικά μαγειρευτά κατσαρόλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε σμυρνέικη παραδοσιακή κουζίνα όπως σουτζουκάκια, γιαουρτλού και άλλα και ταυτόχρονα, παραδοσιακή χωριάτικη με τον κόκορα κρασάτο, το αγριοκάτσικο και τη γίδα κοκκινιστή με μακαρόνι χοντρό, να κυριαρχούν! Σε όλα αυτά προστίθενται η σπανακοτυρόπιτα και η χωριάτικη τυρόπιτα με  χειροποίητο χωριάτικο φύλλο. 

Αγνά υλικά, μεράκι και γνώση, καταλήγουν σε μια σύγχρονη προσέγγιση της παραδοσιακής κουζίνας µε καθημερινά, γευστικά πιάτα υψηλής, ποιότητας.

Το κατάστημα διαθέτει τραπεζοκαθίσματα για να απολαμβάνετε το φαγητό ή τον καφέ σας εκεί και, παράλληλα, λειτουργεί και το delivery του Δευτέρα με Σάββατο (07:00-18:00 φαγητό) και (07:00-21:00 καφέ).

Τηλέφωνα delivery: 22210-83470-6971740347

Διεύθυνση : Νεοφύτου 12, Χαλκίδα

Facebook page: ΣΤΑΣΗ Καφε-Ουζερι

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram