Σπύρος Νερούτσος : Για κάθε οικοδομική εργασία, είναι εδώ!

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτωβρίου, 2021

Ο Νερούτσος Σπύρος ειδικεύεται σε χτισίματα, οικοδομικές εργασίες και ανακαινίσεις, με ιδιαίτερη επιτυχία! Αποτελεί την τρίτη γενιά καθώς ακολούθησε το επάγγελμα του παππού του Νίκου και του πατέρα του Τάσου.

Με έδρα το Αφράτι, αναλαμβάνει εργασίες όπως κεραμοσκεπές ή σοβατίσματα σε όλη την Ελλάδα με μεγαλύτερη έμφαση στην Εύβοια και τη Βοιωτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλες τις εργασίες του, σε κάθε του κατασκευή αρχικός στόχος είναι η μέγιστη ποιότητα και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Παραδίδει αποτέλεσμα, υψηλών προδιαγραφών έχοντας εμπειρία σε όλους τους διαθέσιμους τρόπους. 

Πάντα, με απαραίτητο εξοπλισμό, επαγγελματισμό και γνώση εξασφαλίζει την εύρυθμη, αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση των έργων.

Βρίσκεται στη διάθεσή μας για οποιαδήποτε οικοδομική ανάγκη, συνδυάζοντας ποιότητα και καλή τιμή! Ο στόχος είναι ένας και πάντα επιτυγχάνεται. Όλοι οι πελάτες να είναι πλήρως ικανοποιημένοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6947586151 & 6947566883 

Facebook page : Σπυρος Νερουτσος

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram